MG5


Pris från:  446 500 kr

Privatleasing från: 4 395 kr / månad*


* Gäller pris inkl moms. 1000 mil, 36 månader.

Upplev MG5 - Världens första elkombi

Världens första elkombi är modern, familjevänlig och prisvärd. Med ett stort bagageutrymme och bekväma säten är den perfekt för långa som korta resor. Utrustad med ett bagageutrymme på 1367 liter och hög släpvagnsvikt

Med ökad batterikapacitet så har laddningskapaciteten förbättrats. En trefasig 11 kW ombordladdare stöder snabbare AC-laddning och upp till 87 kW laddningseffekt gör att batteriet kan laddas upp till 80 % på cirka 40 minuter.

MG5 är anpassad för vardagskörning och har en unik kombidesign, med stort bagageutrymme och som ger mer flexibilitet. Med 40/60 fällbara säten kan du välja hur du vill använda bagageluckan och bestämma om sätena ska fällas eller inte. Det finns hela 27 olika förvaringsutrymmen i kupén. MG5 har en maximal dragvikt på 500 kg och för taklast 75 kg.

Den helt nya flytande 10,25”-skärmen lutar åt vänster och fokuserar på föraren för att göra den bekvämare att använda. Det finns dryckeshållare, flera USB portar och 27 förvaringsutrymmen inuti bilen. Bilen är utrustad med ett automatiskt klimatkontrollsystem med PM2.5-filter för att garantera en behaglig temperatur och ren luft. Zero-G supreme säten har ett extra mjukt skuml

Höjdpunkter

 • Är den första elkombin i världen och kombinerar modernitet, familjevänlighet och prisvärdhet.
 • Bilen erbjuder ett rymligt bagageutrymme på 1367 liter och bekväma säten, vilket gör den idealisk för både korta och långa resor.
 • Utrustad med en unik kombidesign som ger flexibilitet och ett stort bagageutrymme. Med fällbara 40/60-säten kan du anpassa bagageluckan efter dina behov. Dessutom finns det 27 olika förvaringsutrymmen i kupén.
 • Har en maximal dragvikt på 500 kg och kan bära upp till 75 kg på taket.
 • Zero-G supreme säte

  Njut av komfort och avkoppling från första stund i bilen med 20 mm extra mjukt skumlager och 100 mm heltäckande sidoskydd. Uppvärmda säten håller dig varm och bekväm även under kalla vinterdagar.

  En kombibil med mycket förvaring

  Den perfekta bilen för vardagskörning med sin unika kombidesign och generösa bagageutrymme som ger flexibilitet. Du kan anpassa utrymmet efter behov med 40/60 fällbara säten och välja hur du vill använda bagageluckan. Dessutom finns det hela 27 förvaringsutrymmen i kupén för extra praktiskt förvaringsutrymme. Den har en maximal dragvikt på 500 kg och en taklast på 75 kg.

  De senaste funktionerna

  MG5 är utrustad med avancerade tekniker för att förbättra din körupplevelse. Den imponerande 10,25-tums infotainmentskärmen har en flytande design och använder den senaste IPS-tekniken för en fantastisk bildskärmskvalitet. Dessutom har MG5 ett imponerande 7-tums digitalt instrumenthus med en klar och tydlig display för att visa viktig fordonsinformation som effekt- och hastighetsdisplay. Med dessa tekniker får du en modern och intuitiv användarupplevelse.

  Priser MG5

  Priser för olika utrustningsalternativ 

  MG5 Long Range Luxury

  Motoreffekt: 130 kW

  Elektrisk räckvidd: Upp till 320 km 

  Drivning:Framhjulsdriven

  Batterikapacitet: 50,3 kWh

  Utrustning i urval:

  Backkamera
  17 tum fälgar
  Adaptiv farthållarre
  MG-pilot
  Klimatreglering aircon
  LED strålkastare
  Motorstopp med en knapp
  Säten med konstläder

  PRIS FRÅN

  449 990 KR

  PRIVATLEASING FRÅN