Nya MINI 5 dörrar

BOKA PROVKÖRNING

Nya MINI 5-dörrar Bensin


Pris från C: 399 900 kr

Privatleasing C från: 3 895 kr / månad 

Pris från S: 386 900 kr

Privatleasing S från: 4 195 kr / månad 

Förmånsvärde från:    2 376 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Höjdpunkter 

 • Bensinmotor
 • 5 säten
 • 275-925 liter bagageutrymme
 • 156 hk (115 kW) − 178 hk (132 kW)
 • Privatleasingkampanj på mini 5-dörrar bensin

  Just nu erbjuder vi privatleasing C från 3 895 kr/mån och S från 4 195 kr/mån på nya MINI 5-dörrar bensin.

  Erbjudandet gäller fram till 2024-09-30. Med reservation för ändringar.

  BYGG DIN MINI

  Ge dig möjligheten till att skapa din egna MINI med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda MINI'S online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

  AVANCEDRAD LACKTEKNIK

  Vi har ett stort utbud av premiumfärger och ytor att välja mellan så att du kan vara djärv och synas eller hålla en ren, tillbakadragen stil – eller båda. MINI tillverkas med den mest avancerade lacktekniken på marknaden för att uppnå djupa, skiftande färger samtidigt som ytan är mycket hållbar. Det nya taket i flera färger är blått, silver och svart har tillverkats med en helt ny lackeringsteknik som inte finns hos någon annan tillverkare än.

  PARKERINGSHJÄLP

  När du kommit fram hjälper MINI dig att parkera även i de mest trånga parkeringsfickorna – så att du kan göra en perfekt entré. MINI backkamera som ingår i systemet ger klar sikt bakåt så att du kan backa med ett bredare siktfält och större säkerhet.

  AREODYNAMISK DESIGN

  Dynamiska linjer och en fräsch, ren stil kombinerat med stor spårvidd och korta överhäng ger MINI 5-dörrar ett kompakt och atletiskt utseende. De distinkta strålkastarna kompletteras perfekt av de nya iögonfallande sidoluftintagen som även innehåller LED-blinkers.

  MINI Cooper 5-dörrar C + S: Bränsleförbrukning 6,0–6,4 l/100km (WLTP blandad körning), CO2 136-145 g/km (WLTP blandad körning)