MINI Cooper SE


Pris från: 378 430 kr

Privatleasing från: 4 245 kr / månad 

Förmånsvärde från:  1 699 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Upp till 23 mil i elektrisk räckvidd

MINI COOPER SE är MINIs första elbil. Designen känner du igen från den tidigare 3-dörrars modellen.  Men med MINI Electric får du mer än en vanlig laddbar bil. Du får en ikonisk MINI men med en drivlina för morgondagens vägar.. Utåt påminner MINI Cooper SE om vilken annan MINI som helst i dess tidlösa och ikoniska design. Dock med några få undantag: E-emblemet syns runt om på bilen, fälgarna har en asymmetrisk utformning, ett tränat öga ser silhuetten av ett brittiskt eluttag i fälgmönstret och det finns gula detaljer på exempelvis grillen och backspeglarna. Måtten skiljer sig också mot den ”vanliga” modellen med tre dörrar. Cooper SE är 18 millimeter högre och 24 millimeter längre. Anledningen är att karossen ”lyfts” för att golvet, som gjorts tjockare på grund av batterierna, inte ska hamna för nära marken. Innerutrymmet är däremot detsamma vilket betyder att fyra personer kan åka komfortabelt i bilen. Med en effekt på 184 hästkrafter och ett vridmoment på 270 Nm tar sig bilen från 0 till 100 km/h på 7,3 sekunder. Maxhastigheten är begränsad till 150 km/h och bilen har en elektrisk räckvidd på upp till 229 km.

Höjdpunkter 

 • Urban design som sticker ut men med bibehållen ikonisk MINI-design 
 • Upp till 23 mil i elektisk räckvidd
 • Uppnår 80% laddning på 35 min vid snabbladdningsstation 
 • Välutrustad redan i grundutförandet Essential Edition 
 • Välj mellan tre olika utföranden: Essential, Maximise eller Resolute Edition
 • IKONISK OCH ELEKTRISK

  Helt elektriska MINI har samma unika utseende som den ikoniska MINI, med tak och spegelhus i olika färger samt strålkastare med brett avstånd. Grillen är omsluten för att optimera aerodynamiken och den nya fälgdesignen ger ett spännande och futuristiskt utseende.

  LADDA SMART HEMMA

  Färgkombinationen av Energetic Yellow och silver förmedlar känslan av en unik stil. De snygga detaljerna i Energetic Yellow och de unika loggorna gör bilen omisskännlig.

  ATMOSFÄRBELYSNING

  Många fint integrerade ljuslister och spotlights skapar en skön belysning i kupén.

  Priser MINI Cooper SE

  Priser för olika utrustningsalternativ