MINI Countryman


MINI Countryman kan för närvarande endast beställas om laddhybrid - MINI Countryman Plug-In Hybrid.Inspireras till nya äventyr

Modellen som är designad för att klara av alla typer av terräng. Med sin höjd och den muskulösa formen får vi en SAV, Sports Activity Vehicle. Som det låter, en perfekt bil för dig som söker äventyr. Tack vare den höga sittpositionen får du en perfekt utsikt över vägen. Med 20 cm ökning på längden mot föregångaren får du som passagerare en fantastisk komfort. De skjutbara baksätena ger dig möjligheten att själv välja vart i bilen du behöver mer eller mindre plats. Baksätena kan fällas 40/20/40 och kan skjutas hela 13 cm. Bagageutrymmet rymmer totalt 450 liter och med nerfällda säten 1309 liter. Med MINIs intelligenta fyrhjulssystem ALL4 finns det ingen terräng som stoppar dig. Tillsammans med de starka motoralternativen och den åttastegade automatlådan når du den där perfekta platsen för ditt äventyr, utan att göra avkall på varken komfort eller bränsleförbrukning.

INTERIÖR SOM INSPIRERAR

Nya MINI Countryman Plug-In Hybrid är fullmatad med smarta detaljer: som gör att körningen blir roligare än någonsin tidigare. När du väljer en MINI, väljer du valfrihet. Sätt dig i bilen, titta dig omkring – och känn dig inspirerad. MINI Countrymans upphöjda säten gör att du får en hög sittposition och perfekt sikt och överblick över både trafikanter och terräng.

TWINPOWER TURBOMATADE MOTORER

En unik kombination av innovativ teknik, förstklassiga material och en intelligent lågviktskonstruktion säkerställer att MINI:s 3- och 4-cylindriga TwinPower Turbo-motorer levererar hög effekt och vridmoment på ett mjukt sätt. Även på låga varvtal kommer du att uppleva jämnare drag och gasrespons. De är så snabba ut ur startblocken att vi räknar med att du också kommer upp i 100 km/h på bara 5,1 sekunder i nya MINI John Cooper Works Countryman.

EASY OPENER

Har du händerna fulla och behöver öppna in till bagageutrymmet? Använd bara foten. Tack vare tillvalet Comfort Access och Easy Opener-funktionen i kombination med den automatiska bakluckeöppnaren öppna bakluckan på din MINI Countryman genom att göra en svepande rörelse med foten under den bakre stötfångaren.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

FÖR DIG SOM VILL KÖRA ELEKTRISKT

MINI Countryman kan också väljas som en laddbar hybrid, nämligen MINI Countryman Plug In-Hybrid med tre utrustningsnivåer:

  • Essential - utrustad med det nödvändigaste
  • Maximise - fullutrustad med en exklusiv premiumkänsla
  • Untamed Edition - fullutrustad med en exklusiv premiumkänsla - och lite till