MINI & BMW SERVICE OCH VERKSTAD

Att äga en BMW eller MINI ska vara ren körglädje och vi vill att du som kund ska kunna se fram emot många års körglädje med din bil. Våra auktoriserade BMW- och MINI-verkstäder hjälper dig för att din bil alltid ska vara i toppskick enligt BMW och MINIs höga kvalitetskrav. Detta erbjuder vi som auktoriserade för MINI och BMW service och verkstad.

MINI och BMW verkstad med fullservice

På Bavaria är vi en fulllserviceverkstad* där vi, utöver utförande av service och reparationer, även erbjuder glasmästare rekondtjänster, biltvätt samt hjulförvaring. 

När du lämnar in din bil hos oss gör du det på en auktoriserad BMW-verkstad eller MINI-verkstad

MINI och BMW - Service och reparationer

På våra anläggningar utför vi all typ av reparationer och service på MINI och BMW. Läs mer om våra olika tjänster nedan och boka en verkstadstid för service och reparationer.

Glasmästare

Mindre skador på vindrutan bör ses över omgående. De utför inte bara ett irritationsmoment för dig som förare, utan kan i vissa fall även vara farliga. Ett ”vanligt stenskott” kan snabbt utvecklas till en spricka i rutan som du då måste byta. Boka service hos en glasmästare för att åtgärda skadan på din vindruta. En bilglasreparation kan i många fall innebära att du slipper byta vindruta. Skulle det inte vara möjligt att reparera vindrutan byts den ut mot en högkvalitativ BMW eller MINI Original vindruta.

Biltvätt och rekond

Vi erbjuder flera olika paket av biltvätt och rengöring för din bil. Läs mer om vad som ingår i biltvätt och rekond samt om vad det kostar.

Hjulförvaring på Bavarias däckhotell

Med vår däckhotellservice sparar du både tid och utrymme och du kan försäkra dig om att dina sommar- och vinterhjul blir förvarade under rätt förhållanden. Läs mer och boka däckhotell.

Skadeverkstad för lack- och plåtskador

Om olyckan är framme hjälper vår skadeverkstad dig med skadebesiktning och åtgärdande av skadorna.

BMW och MINI service inclusive

Med BMW och MINI Service Inclusive kan du koncentrera dig på körglädjen. Kostnaderna för service- och underhållsarbeten ingår under 3 år eller 40 000 kilometer (det som inträffar först).

Service Inclusive 3 år/40 000 km ingår till alla bilar som är ordertecknade till och med den 31 december 2020. 

Du kan även teckna ett förmånligt serviceavtal för din BMW eller MINI som börjar gälla efter den kostnadsfria serviceperioden. Läs mer om BMW och MINI Service Inclusive här.

BMW och MINI Value Service

Med Value Service kan vi erbjuda förmånliga priser på service av utvalda bilmodeller som är äldre än 4 år. Se prisexempel för MINI Value Service och BMW Value Service.

Motorvärmare och kupévärmare

När vintern och kylan är här får både du och din bil en bättre start på dagen med motor- och kupévärmare. Se våra erbjudanden här.

Kontaktuppgifter till våra anläggningar

*Vårt serviceerbjudande kan skilja sig mellan de olika anläggningarna. Kontakta oss för mer info om vad just din närmaste anläggning kan erbjuda. Se våra anläggningar.

Har du fått driftstopp eller lyser motorlampan rött? 
Ring BMW/MINI Mobile Care på 020-21 00 00.

Bilar med första registreringsdatum från 1 november 2020: Fram till att bilen är 3 år har du kostnadsfri tillgång till vägassistans och bärgning hos BMW/MINI Mobile Care. 

Bilar med första registreringsdatum före 1 november 2020: Fram till att bilen är 5 år har du kostnadsfri tillgång till vägassistans och bärgning hos BMW/MINI Mobile Care.

LOJALITET GER MOBILITET.
Om du servar din BMW eller MINI hos Bavaria, förlängs automatiskt vägassistansen fram till nästa servicetillfälle, upp till 10 år efter första registreringsdatum.