MINI & BMW SERVICE OCH VERKSTAD

Att äga en BMW eller MINI ska innebära ren körglädje, och vi vill att du som kund ska kunna se fram emot många års körglädje med din bil. Våra auktoriserade BMW- och MINI-verkstäder hjälper dig se till att din bil alltid är i toppskick, enligt BMW och MINIs höga kvalitetskrav. Vi är auktoriserade för BMW och MINI-service och verkstad.

MINI-verkstad och BMW-verkstad med fullservice

På Bavaria erbjuder vi en fullserviceverkstad* där vi, utöver service och reparationer, även erbjuder biltvätt och hjulförvaring, samt rekondtjänster för glasmästare. 

När du lämnar in din bil hos oss gör du det på en auktoriserad BMW- eller MINI-verkstad!

MINI och BMW – Service och reparationer

På våra anläggningar utför vi alla typer av reparationer och service på MINI och BMW. Läs mer om våra olika tjänster nedan och boka en verkstadstid för service och reparationer.

Glasmästare

Mindre skador på vindrutan bör ses över omgående. De utför inte bara ett irritationsmoment för dig som förare, utan kan i vissa fall även vara farliga. Ett litet vanligt stenskott kan snabbt utvecklas till en spricka i rutan, som du måste byta.

Boka service hos en glasmästare för att åtgärda skadan på din vindruta. En bilglasreparation kan i många fall innebära att du slipper byta vindruta. Skulle det inte vara möjligt att reparera vindrutan byts den ut mot en högkvalitativ BMW eller MINI Original-vindruta.

Biltvätt och rekond

Vi erbjuder flera olika paket för biltvätt och rengöring av din bil. Läs mer om vad som ingår och se priser på biltvätt och rekond.

Hjulförvaring på Bavarias däckhotell

Med vår däckhotellservice sparar du både tid och utrymme och du kan försäkra dig om att dina sommar- och vinterhjul blir förvarade under rätt förhållanden. Läs mer och boka däckhotell.

Skadeverkstad för lack- och plåtskador

Om olyckan är framme hjälper vår skadeverkstad dig med skadebesiktning och att åtgärda skadorna.

BMW och MINI service inclusive

Med BMW och MINI Service Inclusive kan du fokusera på körglädjen. Kostnaderna för service- och underhållsarbeten ingår under 3 år eller 40 000 kilometer (vad som inträffar först).

Service Inclusive 3 år/40 000 km ingår för alla bilar som är ordertecknade till och med den 31 december 2020.

Du kan även teckna ett förmånligt serviceavtal för din BMW eller MINI som börjar gälla efter den kostnadsfria serviceperioden. Läs mer om BMW och MINI Service Inclusive.

BMW och MINI Value Service

Med Value Service kan vi erbjuda förmånliga priser på service av utvalda bilmodeller som är äldre än 4 år. Se prisexempel för MINI Value Service och BMW Value Service.

Motorvärmare och kupévärmare

När vintern och kylan är här får både du och din bil en bättre start på dagen med motor- och kupévärmare. Se våra erbjudanden för motorvärmare.

Kontaktuppgifter till våra anläggningar

*Vårt serviceerbjudande kan skilja sig mellan våra olika anläggningar. Kontakta oss för mer info om vad just din närmaste anläggning kan erbjuda. Se våra anläggningar.

Har du fått driftstopp eller lyser motorlampan rött? 
Ring BMW/MINI Mobile Care på 020-21 00 00.

Bilar med första registreringsdatum från 1 november 2020: Fram till att bilen är 3 år har du kostnadsfri tillgång till vägassistans och bärgning hos BMW/MINI Mobile Care. 

Bilar med första registreringsdatum före 1 november 2020: Fram till att bilen är 5 år har du kostnadsfri tillgång till vägassistans och bärgning hos BMW/MINI Mobile Care.

LOJALITET GER MOBILITET.
Om du servar din BMW eller MINI på verkstad hos Bavaria, förlängs automatiskt vägassistansen fram till nästa servicetillfälle, upp till 10 år efter första registreringsdatum.