Nanobehandling

Högteknologiska behandlingar

Lahegas Glassguard & Ceramic Plastic är högteknologiska och avancerade behandlingar i två steg som utförs av utbildade bilvårdstekniker. Detta ger lång hållbarhet jämfört med enklare nanobehandlingar.

Lättare rengörning och mindre isskrap

På en ruta, strålkastare och baklyktor behandlad med Lahega Glassguard eller med Ceramic Plastic sitter smuts, insekter och is inte fast lika hårt och det blir lättare att rengöra och skrapa.

Bättre sikt

Regnvatten pärlas och blåser bort vilket ökar ytan med klar sikt och gör att vidrutetorkarna inte behöver användas lika ofta. Detta minskar också reflexerna vid mörkerkörning vilket förkortar reaktionstiden vid fara.

Priser

  • Nanobehandling Vindruta & bakruta: 895 kr inkl. moms
  • Nanobehandling Sidorutor: 895 kr inkl. moms
  • Nanobehandling Strålkastare: 295 kr inkl. moms
  • Nanobehandling Baklyktor: 295 kr inkl. moms
  • Nanobehandling Paket (Vind-/bak-/sidorutor, strålkastare & baklykta): 1 995 kr inkl. moms

Priserna gäller vid beställning i samband med leverans av ny eller begagnad bil samt som tillägg till tvättpaketen Silver och Guld

Kontakta din anläggning för bokning

Hitta din närmaste anläggning här.

Om Lahega

Lahega är ett varumärke för fordonstvätt och fordonsvård som funnits i 60 år och som ingår i den svenska kemikoncernen Clemendo. Namnet Clemendo är en kombination av clean och mondo. Clean står för ren och mondo för världen. Hälsa, miljö och säkerhet är ledord för produktutvecklinbg.