Skadeverkstad för lack- och plåtskador

Om olyckan är framme hjälper vår skadeverkstad dig med skadebesiktning och åtgärdande av skadorna.

Vi på Bavaria har ett skadecenter i Tyresö med drygt 30 medarbetare. Vi har tillsammans ungefär 450 års arbetslivserfarenhet av att reparera skadade bilar och då främst BMW och MINI.

Vi reparerar ca 3 000 bilar per år på vår 4 000 kvm stora anläggning.

Det är viktigt att du som förare anmäler skadan till försäkringsbolaget så fort som möjligt, dock senast inom 30 dagar från att skadan inträffade. Om skadan anmäls senare gäller inte försäkringen och du som förare/bilägare hålls betalningsansvarig

Vagnskadegarantin täcker skador som har uppstått vid trafikolycka eller en singelolycka. Den ersätter också skador på bilen som uppstått genom annan yttre händelse såsom skadegörelse. Vagnskadegarantin gäller i tre år från första registreringsdatum.

Att anmäla en skada som täcks av vagnskadegarantin gör du lättast via: www.bmworiginalforsakring.se/skada/anmal-skada

På BMW Originalförsäkrings hemsida kan du läsa mer om olika skador och vad som gäller: https://www.bmworiginalforsakring.se/skada/om-skador

Efter att du anmält skadan till försäkringsbolaget behöver du göra en skadebesiktning som du smidigast gör digitalt här.

Vill du hellre träffa någon av våra skadeberäknare för att få skadan besiktigad kan du göra det hos Bavaria i Danderyd, Kista, Vällingby och Tyresö. Alla besiktningar ska förbokas och det gör du här.

Är det något du undrar är du alltid välkommen att kontakta Bavaria Skadecenter i Tyresö via platskador@bavariabil.se eller 08-588 936 70.

Hos oss finns även Mabi Hyrbilar som du når på tyreso@mabi.se eller 08-712 01 90.

En bra reparerad skada bibehåller andrahandsvärdet och krocksäkerheten på din bil.

Kör försiktigt och välkommen in om olyckan varit framme