Bilköp & nyheter

MINI COOPER SE

Av Bavaria Sverige Bil AB
Nu går det att förhandsboka den första helelektriska MINI-modellen.

MINI GOES ELECTRIC

Under den internationella bilutställningen IAA i Frankfurt år 2017 visades MINIs elkonceptbil för första gången. 

I början av 2017 lanserade MINI sin laddhybridversion av senaste generationens MINI Countryman. Med det smarta fyrhjulsdriftsystemet och den rymliga interiören blev den snabbt en populär spelare på den svenska marknaden.

MINI Cooper SE

Modellen som kommer att heta MINI Cooper SE är utformad för en urban och hållbar livsstil. Konceptbilen ger oss en inblick i det elektriska livet som många MINI-älskare har väntat på. MINI Cooper SE samlar allt du älskar med MINI; ikonisk design, körglädje och äkta go-kart-känsla, men lägger också till en ny dimension. Med en helelektrisk motor, noll i utsläpp och hållbara egenskaper är det ingen tvekan om att det här kommer bli en bil med en hög ”Feel good-känsla".

FÖRHANDSBOKNING

Nu stiger spänningen ytterligare när MINI förbereder sig för att påbörja produktionen av MINI Cooper SE senare i år. Som ett av de första länderna i världen, går det därför nu att i Sverige förhandsboka den allra första helt elektriska MINI-modellen. Bilen går att förhandsboka till en kostnad av 15 000 SEK och betalning sker via Swish eller med en vanlig banköverföring. Förhandsbetalningen dras av från inköpspriset när den slutgiltiga ordern sker, alternativt återbetalas om kunden väljer att dra tillbaka sin order.

Förhandsbokningen sker enklast här men det går också utmärkt att komma in till våra showroom i Solna och Uppsala. 

Så snart vi vet priser och har information om räckvidd så uppdateras informationen här. I dagsläget finns inte de uppgifterna. 

Artiklar i samma kategori