lackförsegling

En bil som är behandlad med lackskydd kommer att ha en lack i mycket bättre kondition. En snygg och fräsch bil är mer attraktiv och får högre andrahandsvärde. En behandling med lackskydd är en skyddande investering som du dessutom har glädje av under tiden. Behandlingen är ett hantverksarbete och utförs av utbildade bilvårdstekniker.

Lackförsegling

Håller upp till 24 månader

Lahegas högteknologiska och avancerade lackskydd skyddar billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier vilket gör att din bil kommer att se fräsch ut längre. Med en återbehandling efter skyddstiden blir det effekten ännu längre. Lahega Ceramicguard One är ett 1-komponents keramiskt lackskydd som ger utmärkt glans och vattenavstötning. Hållbarheten är upp till 18 månader men kan förlängas till 24 månader genom en återbehandling efter 12 månader.

 

Vattenavstötande

Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken. Tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta.

 

Priser

Lackförsegling Keramisk: Från: 2 495 kr inkl moms
Återbehandling Lackförsegling Keramisk (efter 12 månader): 1 295 kr inkl moms

 

Kontakta din anläggning för bokning 

Hitta din närmaste anläggning här.