laga stenskott

Ett stenskott i vindrutan kan med tiden bli en större spricka som ger både sämre sikt och en mer skadebenägen bil, då vindrutan är en bärande del av karossen. Därför är det alltid bra att fixa stenskott så tidigt som möjligt. Välkommen till oss på Bavaria – vi hjälper dig att laga stenskott och reparera din vindruta.

Glasreparation

Många stenskott går att laga snabbt och enkelt. Förutsättningarna är alltid bättre ju tidigare efter olyckan reparationen utförs. Det går fortare för dig och blir betydligt billigare än om du behöver byta ut vindrutan.

Vi hjälper dig att laga stenskott på 30 minuter

Att laga stenskott tar cirka 30 minuter, under tiden kan du sitta ner och ta en kopp kaffe, använda gratis wifi eller läsa en tidning i vår lounge.

Boka tid hos oss för att reparera vindrutan. En bilglasreparation kan i många fall göra att du slipper byta vindruta helt. Skulle den inte vara möjlig att reparera byter vi vindrutan mot en högkvalitativ BMW- eller MINI- vindruta.

Stenskottsplåster

Om du inte kan laga stenskottet direkt kan du sätta på ett stenskottsplåster, som skyddar skadan mot fukt och smuts och gör den lättare att reparera. Sätt på plåstret så snart du upptäcker stenskottet. Har du inga stenskottsplåster kan du besöka oss på Bavaria, så bjuder vi på det.

Laga stenskott  pris

Du betalar endast självrisken när du lagar stenskott hos oss, vilken varierar mellan 0–200 kr beroende på vilken försäkring du har. Vi sköter all kontakt med försäkringsbolaget så att din stenskottslagning blir så enkel och smidig som möjligt.

Byta vindruta – BMW & MINI

Eftersom vindrutan är en bärande del av karossen och har en mängd teknik inbyggd i sig, kan den vid allvarliga stenskott behöva bytas ut. Då är det viktigt att verkstaden är auktoriserad och att glasmästaren är utbildad på ditt bilmärke. Hos oss på Bavaria kan du boka service för att byta vindruta eller laga stenskott hos en auktoriserad BMW-verkstad – alltid bemannad av professionell personal med rätt utbildning för att hantera vindrutan på din BMW eller MINI.

Våra glasmästare har lång erfarenhet av att laga vindrutor och vi använder bara originaldelar. På så sätt kan du känna dig trygg med att arbetet utförs på ett professionellt och säkert sätt.

boka tid för glasreparation