Däckhotell

Vi erbjuder säsongförvaring för dina hjul. Du behöver aldrig mer tänka på förvaringsutrymme och du slipper hantera tunga och smutsiga däck och fälgar. I god tid innan det är dags att skifta hjul kontaktar vi dig för att boka in en tid.  När hjulbytet är klart ser vi till att dina hjul lagras tryggt och säkert till nästa säsong. Om fälgen blivit skadad kan vi reparera och lackera den.

Boka plats på däckhotell och tid för hjulskifte

Här kan du boka in din tid för däckhotell och hjulskifte. Vi ser till att förvara dina däck på rätt sätt. För att däcken ska hålla så bra och så länge som möjligt är det viktigt att de förvaras på rätt sätt. Optimala förvaringsförhållanden för däck är svalt, torrt och mörkt och det är precis vad de får när de checkas in på något av våra däckhotell.

Boka hjulskifte och däckhotell

vi tar hand om dina hjul

Så se till att ta hand om dina hjul på bästa sätt genom att förvara med oss på vårt däckhotell. Lita på oss med ditt däckförvaringsbehov, och du kommer att ha en bekväm och problemfri upplevelse när du behöver byta däck.

HÖGKVALITATIV SCANNING AV DINA DÄCK

Vid vår scanning tas det en bild per däck på mönstret, samt att varje däck mäts med 25 olika mätpunkter med tre olika program. Här får vi fram däckets mönsterdjup och eventuella snedslitage.