Om Bavaria

Bavaria är inte en traditionell bilåterförsäljare. Vi har sedan 1996 arbetat för att skapa det bästa återförsäljaralternativet för medvetna och bilintresserade kunder som vill uppleva både körglädje och ägarglädje.

Idag är vi en av Nordens största BMW och MINI-återförsäljare, återförsäljare av MG i Sverige och Norge, samt BYD i Sverige. Vi har anläggningar i Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Stavanger, Oslo, Gardermoen, Lillestrøm, Bryne, Haugesund, Kristianstad, Arendal, Farsund, Molde, Ålesund och Kristiansund.
 
Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group som även driver BMW- och MINI-grupperingen Hedin Automotive i Schweiz, Bavaria Oy i Finland och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW). Företaget är därmed en av de största BMW-aktörerna i Europa.

Om hedin mobilty group

Med cirka 12 000 medarbetare och verksamhet i 14 länder är Hedin Mobility Group en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Koncernens historia sträcker sig bak till 1985 när far och son Ingemar och Anders Hedin grundade I.A. Hedin Bil i Borås.

Idag spänner Hedin Mobility Groups verksamhet från import och distribution av fordon och reservdelar, till återförsäljning av fordon och innovativa mobilitetstjänster. Koncernen representerar över 40 varumärken och dess helägda återförsäljarnätverk består av fler än 330 anläggningar i 13 europeiska länder.

Hedin Automotive ingår i Hedin Mobility Group tillsammans med bl.a. Hedin Bil, Hedin Performance Cars, Klintberg & Way-koncernen, Mabi hyrbilar, Carplus och Unifleet.