Om Bavaria

Bavaria är inte en traditionell bilåterförsäljare. Vi har sedan 1996 jobbat för att skapa det bästa återförsäljaralternativet för medvetna och bilintresserade kunder som vill uppleva både körglädje och ägarglädje.

Idag är vi en av Nordens största BMW och MINI-återförsäljare. Vi har anläggningar i Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristianstad, Arendal, Bryne och Lillestrøm.

Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group som även har verksamhet i Norge och Schweiz samt Hedin Performance Cars (Porsche) och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW).

Om hedin mobilty group

Med cirka 7 500 medarbetare och verksamhet i 13 länder är Hedin Mobility Group en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Koncernens historia sträcker sig bak till 1985 när far och son Ingemar och Anders Hedin grundade I.A. Hedin Bil i Borås.

Idag spänner Hedin Mobility Groups verksamhet från import och distribution av fordon och reservdelar, till återförsäljning av fordon och innovativa mobilitetstjänster. Koncernen representerar över 40 varumärken och dess helägda återförsäljarnätverk består av fler än 260 anläggningar i tio europeiska länder.

Hedin Automotive ingår i Hedin Mobility Group tillsammans med bl.a. Hedin Bil, Klintberg & Way-koncernen, Mabi hyrbilar, Carplus och Unifleet.