Integritetspolicy

Vi på Bavaria Sverige Bil AB (”Bolaget”), org.nr 556782-9287, Box 1046, 164 21 Kista bryr oss om hur dina personuppgifter behandlas. Nedan informerar vi dig i korthet om hur vi behandlar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter.

Information om personuppgifter & integritet

För att kunna ge dig som kund den bästa servicen vill vi gärna veta lite mer om dig. Och vi berättar gärna mer om oss. Vet vi lite mer om varandra kan vi hjälpas åt med det som får vardagen att fungera lite bättre. Precis som i vilken relation som helst egentligen.

För att möjliggöra detta hanterar vi vissa personuppgifter som hjälper oss göra ett bättre jobb. Men - det här sker naturligtvis i enlighet med gällande lagar, och framförallt efter dina önskemål. Här nedan kan du läsa lite mer om hur vi arbetar inom detta område, och hur du kan utöva dina rättigheter.

Integritetspolicy

När du kommer i kontakt med oss i samband med att du bokar en tjänst hos oss, köper någon av våra produkter eller tjänster, eller när du exempelvis skriver upp dig för att motta något av våra nyhetsbrev, kommer vi att behandla dina personuppgifter.

Här kan du läsa mer om hur vi gör detta, vilka rättigheter du har och hur du kan utöva dem. Bavaria ingår i Hedin Mobility Group och policyn är gemensam för alla bolag inom koncernen.

Kontakt

Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter kan du kontakta oss på vår e-postadress dataprivacy@bavariabil.se.