Bilköp & nyheter

MINI OCH BMW LADDHYBRID – HUR FUNGERAR DET?

Av Bavaria Sverige Bil AB
Är hybridbilar miljövänliga? BMW har gjort en studie där man jämför en laddhybrid och en dieselbil. Resultatet visade att laddhybriden har 10 procent mindre miljöpåverkan än dieselbilen. Laddar man elhybriden med förnybar energi så steg siffran till 53 procent. Bilarna som användes var laddhybriden BMW 330e Sedan (2019) och BMW 320d (automatisk växellåda och fyrcylindrig dieselmotor).

Laddhybrid - pris

Körsträckan på elbilar och laddhybrider varierar beroende på dels batteriets storlek och dels på andra faktorer såsom årstid, utomhustemperaturen samt hur mycket energi som bilen förbrukar.

Hur mycket drar en laddhybrid?

Hos oss på Bavaria Bil har vi flera olika laddhybrider beroende på vad just du har för behov och önskemål. Här presenterar vi hybridbilar som går att köpa hos oss.

Köpa laddhybrid hos Bavaria

Hos oss på Bavaria Bil har vi flera olika laddhybrider beroende på vad just du har för behov och önskemål.

BMW X3 laddhybrid

BMW X3 xDrive30e Plug-in Hybrid har en elektrisk räckvidd på upp till cirka 46 kilometer. Med den här bilen får du det bästa av det bästa; dynamiken och effektiviteten hos en elmotor samt räckvidden och komforten hos en förbränningsmotor. Denna laddhybrid är en Plug-in Hybrid i SUV-format som med dynamisk acceleration och intelligent teknik ger dig som förare en smidig körupplevelse. 

MINI hybrid

Vardagspendla helt på el för att, när helgen kommer, fly stan i vår nya uppdaterade MINI Countryman Plug-In Hybrid. Med den kommer du upp till 30 procent längre! Det nya batteriet gör att du kan njuta av ännu mer utsläppsfri körning. På enbart el kommer du nu upp till cirka 51 kilometer. Med MINI Cooper SE Countryman ALL4 fyrhjulsdrift finns inga gränser. Det här är hållbar körning, när den är som roligast.

LÄS OCKSÅ! Tydlig trend med allt fler elbilar på marknaden.

Laddhybrid som tjänstebil

Vi har ett stort urval av laddhybrider som ni kan välja som tjänstebil. Både BMW och MINI har laddhybrider som passar er och ert företag. Läs mer om vår företagsleasing.

Laddhybrid - Privatleasing

Alla våra laddhybrider finns tillgängliga för privatleasing. Du behöver ingen kontantinsats och fri service ingår. Du betalar en fast avgift varje månad och det enda som tillkommer är kostnaden för försäkring och drivmedel. Våra kunniga säljare hjälper dig att hitta din bil som passar dig och dina behov!

Artiklar i samma kategori