Privatleasing BMW

Av
Med privatleasing av BMW från Bavaria är det enkelt att ha en bil i toppklass. Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. Serviceavtal ingår, och du behöver inte betala någon kontantinsats. På Bavaria hjälper vi dig att välja rätt bil och utrustning – det ska vara enkelt att leasa BMW! Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.

Privatleasa BMW – 4 fördelar

För dig som vill köra BMW men inte köpa en är leasing ett alltmer populärt sätt att finansiera sitt bilägande. Det finns många fördelar med att privatleasa sin BMW:

  • Senaste modellen – Du leasar vanligtvis i intervaller av 36 månader, och när leasingperioden går mot sitt slut kan du välja en ny modell att byta upp dig till.
  • Valfrihet – Hos Bavaria har till tillgång till hela vårt sortiment av BMW att leasa. Välj din drömbil!
  • Kostnadseffektivt – Att privatleasa BMW leder ofta till en lägre totalkostnad än att ta ett lån för att kunna köpa en ny BMW, och du behöver inte binda några kontanta medel.
  • Inge krångel – När du leasar din BMW ingår serviceavtal och du behöver inte tänka på värdeminskning eller att behöva sälja bilen. Efter leasingperioden lämnar du helt enkelt tillbaka bilen eller byter ut mot en nyare modell.

BMW leasing inklusive service

Genom att leasa din BMW hos oss slipper du tänka på extra kostnader, och efter tre år väljer du om du vill byta till en nyare modell och förlänga din leasingperiod. I leasingavtalet ingår såväl service som försäkring till förmånligt pris.

BMW Service Inclusive

Med BMW Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Du får ordinarie service i enlighet med bilens intervallsystem under 36 månader upp till 4000 mil, utan några extra kostnader.

Om du sköter om din BMW och lämnar in den på service i enlighet med bilens intervallsystem kan du undvika onödiga kostnader vid kontraktets slut. När bilen indikerar att det är dags för service bokar du helt enkelt en tid och lämnar in den hos oss på Bavaria, sedan tar vi hand om resten.

BMW Service

BMW originalförsäkring

När du privatleasar BMW hos oss ingår två veckors fri Rulla-ut-försäkring när du finansierar leasingen med BMW Financial Services. Efter två veckor väljer du själv om du vill fortsätta med BMW Originalförsäkring till en förmånlig premie.

Privatleasa BMW idag

Hos oss på Bavaria hjälper vi dig att välja rätt bil och utrustning. Hitta en BMW att leasa ur vårt breda modellprogram. Om bilen finns på plats när du skriver på leasingkontraktet kan du få den direkt, annars hämtar du den när den är leveransklar. Privatleasa BMW enkelt och smidigt hos oss!