Privatleasing BMW

Av
Med privatleasing från Bavaria är det lätt att ha en BMW. Till ett fast pris får du njuta av en ny bil 36 månader i taget. BMW Service Inclusive ingår, och du behöver inte betala någon kontantinsats. På Bavaria hjälper vi dig att välja rätt bil och utrustning – det ska vara enkelt att leasa BMW!

BMW leasing hos Bavaria

Genom att leasa din BMW hos oss slipper du tänka på extra kostnader, och efter tre år väljer du om du vill byta till en nyare modell och förlänga din leasingperiod. I leasingavtalet ingår såväl service som försäkring till förmånligt pris.

BMW Service Inclusive

Med BMW Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Du får ordinarie service i enlighet med bilens intervallsystem under 36 månader upp till 4000 mil, utan några extra kostnader.

Om du sköter om din bil och lämnar in den på service i enlighet med bilens intervallsystem kan du undvika onödiga kostnader vid kontraktets slut. När bilen indikerar att det är dags för service bokar du helt enkelt en tid och lämnar in den hos oss på Bavaria, sedan tar vi hand om resten.

BMW Service

BMW originalförsäkring

När du privatleasar BMW ingår två veckors fri Rulla-ut-försäkring när du finansierar den med BMW Financial Services. Efter två veckor väljer du själv om du vill fortsätta med BMW Originalförsäkring till en förmånlig premie.

Privatleasa BMW idag

Hos oss på Bavaria hjälper vi dig att välja rätt bil och utrustning. Hitta en BMW att leasa ur vårt breda modellprogram. Om bilen finns på plats när du skriver på leasingkontraktet kan du få den direkt, annars hämtar du den när den är leveransklar. Privatleasa BMW enkelt och smidigt hos oss!