Integritetspolicy

Vi på Bavaria Sverige Bil AB (”Bolaget”), org.nr 556782-9287, Box 1046, 164 21 Kista bryr oss om hur dina personuppgifter behandlas. Nedan informerar vi dig i korthet om hur vi behandlar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter.

Bavaria Sverige Bil AB är personuppgiftsansvariga för behandlingen av dina personuppgifter. Exempelvis ansvarar vi för behandlingen av personuppgifter i relation till ditt köp av bilar eller verkstadstjänster.

Sammanfattat - När och varför behandlar vi dina personuppgifter?


När vi har kontakt på något sätt (såsom via e-post, telefon, chatt eller sociala medier):

  • kommunicera med dig som tar kontakt med oss, och kontakta dig för att ge dig erbjudanden, bjuda in dig till event eller ge dig som ansökt om det ett prisförslag för ditt fordon.

När du lämnar ditt samtycke medan du besöker vår hemsida:

  • analysera hur vår hemsida används med hjälp av analysverktyg från Google och Hotjar samt visa dig anpassade erbjudanden på andra sidor du besöker med hjälp av marknadsföringstjänster från Google och Meta.

När du köper, lånar eller hyr ett fordon eller köper en fordonstjänst eller fordonstillbehör av oss eller av någon av våra återförsäljare eller när du gör ett köp via vår e-handel:

  • genomföra ditt köp, hyra eller lån.
  • kommunicera med dig i samband med din order, t.ex. skicka orderbekräftelse och följa upp ditt köp i efterhand samt skicka dig marknadsföring.
  • påminna dig om varor som du har lämnat i varukorgen på vår e-handel.
  • hjälpa dig med eventuella kundserviceärenden eller hantera eventuella garanti-, reklamations- eller ångerrättsärenden.
  • hantera ditt kundkonto om du valt att skaffa ett och fullgöra våra rättsliga förpliktelser, t.ex. genom att lagra information av bokföringsskäl.

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev:

  • skicka nyhetsbrev med erbjudanden och information samt förbättra och utveckla våra nyhetsbrev.
  • säkerställa att du inte får marknadsföring av oss om du bett om det.

När du representerar en av våra återförsäljare, leverantörer eller partners eller potentiell sådan:

  • kommunicera med dig samt ingå och fullgöra avtal med det företag som du representerar.

När du deltar i något av våra event:

  • hantera din anmälan till eventet, genomföra eventet och följa upp ditt deltagande.
  • fotografera och filma under våra event samt marknadsföra andra event.

Vi delar dina personuppgifter med olika aktörer, däribland bolag inom Hedin Mobility Group-koncernen, våra återförsäljare, generalagenter och fordonstillverkare samt våra IT-leverantörer. Dina personuppgifter kommer i vissa fall att överföras utanför EU/EES genom vår användning av vissa IT-leverantörer samt om du använder vår hemsida och har samtyckt till vår användning av Google, Meta och Hotjar.

I korthet har du följande rättigheter:

  • Rätt att klaga till Integritetsskyddsmyndigheten
  • Rätt att återkalla ditt samtycke
  • Rätt till tillgång
  • Rätt att göra invändningar
  • Rätt till radering
  • Rätt till dataportabilitet
  • Rätt till rättelse och
  • Rätt att begränsa personuppgiftsbehandlingen

Kontakt

Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter kan du kontakta oss på vår e-postadress dataprivacy@bavariabil.se.