BMW 2-serie Active Tourer


Pris från: 486 900 kr

BMW Billån från: 5 989 kr / månad 

Förmånsvärde från:  2 819 kr / månad (vid 50% marginalskatt)kampanj bmw 225XE ACTIVE TOURER

BMW 225xe Active Tourer från 4 995 kr/mån. Denna modell erbjuder dig det bästa av två världar genom att kombinera kraften från en bensinmotor med den effektiva och tysta elektriska motorn.*

konfigurera och skapa din BMW

Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

Höjdpunkter 

 • BMW 2-serie Active Tourer Laddhybrid har upp till 80 km elektrisk räckvidd
 • Senaste generationens BMW iDrive och många innovativa funktioner som är allt annat än standard i kompaktklassen
 • BMW Curved Display och BMW Intelligent Personal Assistant är standard och sörjer för en intuitiv och helt ny användarupplevelse
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • NU UPP TILL 80 KM ELEKTRISK RÄCKVIDD

  Nya BMW 2-serie Active Tourer kommer i två varianter som båda är fyrhjulsdrivna: BMW 225e xDrive som är utrustad med sammanlagt 245 hk samt den något kraftfullare varianten BMW 230e xDrive som har 362 hk. Båda modellerna har en el-räckvidd på upp till 80 kilometer och det tar cirka 2 timmar och 30 minuter att ladda från 0-100 procent. Nya 2-serie Active Tourer har ett större batteripaket vilket både ger en lång elektrisk räckvidd samt en uppdaterad laddeffekt vilket innebär en snabbare och smidigare laddning.

  Den nya generationen av BMW 2-serie Active Tourer har dessutom en minskad vikt, ökad vridstyvhet, en längre hjulbas samt en bredare spårvidd än sin föregångare – allt för att fortsätta upplevas som minst lika BMW-typiskt sportig som tidigare.

  MÅNGA NYA INNOVATIONER

  Bilen är även rikligt utrustad med innovativ teknik. Nya generationen av infotainment- och operativsystemet iDrive är standard vilket möjliggör digital uppdatering och köp av nya funktioner längre fram. BMW Curved Display består av en digital skärmgruppering med en 10,25 tums informationsdisplay och en kontrollskärm på 10,7 tum. Bilen har dessutom ett omfattande standardutbud av funktioner som bland annat inkluderar BMW:s navigationssystem, fyra USB-portar och 12V eluttag i både mittkonsol och bagageutrymme, intelligent automatisk klimatkontroll, utökat utbud av förarassistanssystem samt parkeringsassistens med backningskamera.

  INTERIÖR MED PREMIUMKÄNSLA

  Insidan är designad för att framhäva bilens rymlighet och mångsidighet, där en rad detaljer inspirerats av interiörkonceptet i BMW iX. Tack vare den smala instrumentpanelen, det ”flytande” armstödet med integrerad kontrollpanel samt ett minskat antal av fysiska kontroller och knappar skapas en premiumkänsla. Det nya 2-serien har så många fördelar. Med sina många användningsområden och breda utbud av standardutrustning samt upp till 1455 liter i bagageutrymme är nya BMW 2-serie Active Tourer särskilt attraktiv för kunder med en aktiv livsstil.

  * BMW Financial services privatleasing baserat på 36 mån, 1000 mil/år inkl. serviceavtal och vagnskadegaranti. Erbjudandet gäller t.o.m. 30/04-24. Underliggande ränta kan komma att påverka månadskostnaden. Ev. tillval, fordonsskatt och försäkring tillkommer. Co2-utsläpp 19g, förbrukning 0,8-1,4L/100KM, räckvidd 69-88KM enligt WLTP.