BMW 3-serie Sedan laddhybrid


Pris från: 592 400 kr

BMW Billån från: 6 993 kr / månad 

Förmånsvärde från:  3 692 kr / månad (vid 50% marginalskatt)konfigurera och skapa din BMW

Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

Höjdpunkter 

 • BMW 3-serie Sedan Laddhybrid har upp till 60 km elektrisk räckvidd
 • Senaste generationens BMW iDrive och många innovativa funktioner som är allt annat än standard i kompaktklassen
 • BMW Curved Display och BMW Intelligent Personal Assistant är standard och sörjer för en intuitiv och helt ny användarupplevelse
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • UPP TILL 60 KM ELEKTRISK RÄCKVIDD

  Tack vare den senaste BMW eDrive-tekniken av femte generationen kan du med nya BMW 330e Sedan köra på el i upp till 60 km. Med BMW Charging får du med bilen även anpassade lösningar för laddning i form av standardkabel för hushållsuttag, AC-kabel för publika laddningsstationer samt ett BMW Charging Card som ger förmånliga villkor vid publika laddstationer.

  BMW CURVED DISPLAY

  Nya versionen av 3-serien är, precis som i de nya elektriska modellerna BMW i4 och BMW iX, utrustad med BMW Curved Display. Lösningen förenar en 12,3 tums bred kombiinstrumentdisplay med en 14,9 tums bred Control Display och bildar på så sätt en stor böjd skärm som i ett stycke är vänd mot föraren. Nya BMW 3-serie är också utrustad med BMW Operating System 8, en helt ny generation av infotainment- och operativsystemet samt de senaste innovationerna inom autonom körning och parkeringsassistans.

  UPPDATERAD DESIGN

  BMW:s 3-serie lanserades 1975 och är sedan dess en av bilhistoriens mest populära modeller. Genom årens lopp har 3-serien modifierats varsamt för att dess klassiska, sportiga karaktär inte ska gå förlorad. Nya BMW 3-serie har framtill bland annat dagljuslamporna (DRL) fått ny look, spoilern har ändrat form och fått ett större luftintag och ribborna i njurarna har nu en mittskåra så att det ser dubbla ut. Baktill har reflexglasen numera en stående position och placerats långt ut i hörnen på stötfångaren samtidigt som avgasrören blivit ännu mer kraftfulla.

  BMW 330e: Bränsleförbrukning blandad körning WLTP i l/100 km: 1,6-1,3. Koldioxidemission blandad körning WLTP: 36-30.