BMW M850i xDrive Coupé


Pris från: 1 451 700kr

BMW Billån från: 17 476 / månad 

Förmånsvärde från:  11 151 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Höjdpunkter 

 • Uppdaterad design både exteriört och interiört
 • Ikonisk design som förmedlar lyx rakt igenom 
 • Adaptivt M-chassi som gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna baserat på körsituation
 • Högeffektiva BMW TwinPower Turbo bensinmotor
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • konfigurera och skapa din BMW

  Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

  LYXIG INTERIÖR

  Interiört bjuder inte bara BMW 8-serie på hög komfort och en exklusiv känsla utan även en rad lyxiga detaljer som förhöjer resan. Vad sägs om Bowers & Wilkins Diamond Sorround Sound System som ger ljudkvalitet i studiokvalitet. Eller handgjorda glasinlägg i kristall som bland annat återfinns i växelväljaren, vid kontrollreglaget och på start/stop knappen.

  SPORTIG KÖRUPPLEVELSE

  BMW 8-serie har Adaptivt M-chassi som gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna baserat på körsituation, det förhöjer kördynamiken och bidrar till ökad komfort. Den aktiva integralstyrningen ger dig både bättre kurvegenskaper och och bättre stabilitet vid högre hastigheter.

  BMW xDrive

  BMW xDrive är ett intelligent system för fyrhjulsdrift och fördelar drivkraften mellan fram och bakhjulen för bättre grepp, kördynamik och säkerhet. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar även över- eller understyrning i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.

  BMW 8-serie coupé: Bränsleförbrukning blandad körning WLTP i l/100 km: 10,8-10,5; koldioxidemission blandad körning WLTP i g/km: 245-239