BMW 8-serie Gran Coupé


Pris från: 1 420 600 kr

BMW Billån från: 17 094 kr / månad 

Förmånsvärde från:  10 974 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Höjdpunkter 

 • BMW 4-serie är utrustad med senaste generationens högeffektiva 4-cylindriga BMW Twin Turbo motorer  
 • I den generöa kupén möts du nte bara av fem fullstora sittplatser utan även ett bagageutrymme på hela 1 290 liter med nedfällt baksäte  
 • Senaste generationens BMW iDrive och många innovativa funktioner 
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • konfigurera och skapa din BMW

  Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

  BMW xDrive

  BMW xDrive är ett intelligent system för fyrhjulsdrift och fördelar drivkraften mellan fram och bakhjulen för bättre grepp, kördynamik och säkerhet. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar även över- eller understyrning i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.

  SPORTIG KÖRUPPLEVELSE

  BMW 8-serie har Adaptivt M-chassi som gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna baserat på körsituation, det förhöjer kördynamiken och bidrar till ökad komfort. Den aktiva integralstyrningen ger dig både bättre kurvegenskaper och och bättre stabilitet vid högre hastigheter.

  LYXIG INTERIÖR

  Interiört bjuder inte bara BMW 8-serie på hög komfort och en exklusiv känsla utan även en rad lyxiga detaljer som förhöjer resan. Vad sägs om Bowers & Wilkins Diamond Sorround Sound System som ger ljudkvalitet i studiokvalitet. Eller handgjorda glasinlägg i kristall som bland annat återfinns i växelväljaren, vid kontrollreglaget och på start/stop knappen.