BMW M3 Sedan


Pris från: 1 073 100 kr

BMW Billån från: 12 317 kr / månad 

Förmånsvärde från: 8 582 kr / månad Höjdpunkter BMW M3 Competition 

•  Maximal kördynamik med bakhjulsdrift eller M xDrive 
•  High Performance M TwinPower Turbo rak 6-cylindrig bensinmotor med 510 hk  
•  Snabb 8-stegad M Steptronic-sportväxellåda med Drivelogic
•  0 - 100 km / h på endast 4,1 sekunder med M Steptronic
•  Adaptiva LED-strålkastare och M lyktor Shadow Line
 

konfigurera och skapa din BMW

Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

ADAPTIVT M-CHASSI

Med det adaptiva M-chassit med variabeldämparinställning kan chassits egenskaper anpassas individuellt - från komfort till extra sportig inställning med utpräglat smidiga köregenskaper. Elektroniskt anpassar du snabbt och enkelt den inställning du föredrar.

DYNAMISK INSTRUMENTDISPLAY

Tack vare BMW Operating System 8 är indikeringen på den M specifika och multifunktionella instrumentdisplayen mycket dynamisk. Den byter mellan tre olika lägen beroende på körsituation; Sport, Road eller Track.

M CARBON TAK

Som en del av det intelligenta lättvikskonceptet är M carbon taket en bidragande faktor till att bilens vikt har reducerats. Konstruktionen består av kolfiberförstärkt plast och väger 6 kg mindre än jämförbart tak i stål. Det innebär att bilens tyngdpunkt hamnar lägre och att kördynamiken ökar ytterligare.