BMW M3 Touring


Pris från: 1 091 200 kr

BMW Billån från: 13 155 kr / månad 

Förmånsvärde från: 8 718 kr / månad Höjdpunkter BMW M3 Touring Competition 

•  Maximal kördynamik med bakhjulsdrift eller M xDrive 
•  High Performance M TwinPower Turbo rak 6-cylindrig bensinmotor med 510 hk  
•  Snabb 8-stegad M Steptronic-sportväxellåda med Drivelogic
•  0 - 100 km / h på endast 3,6 sekunder med M Steptronic
•  M xDrive med aktiv M differential
 

konfigurera och skapa din BMW

Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

ADAPTIVT M-CHASSI

Med det adaptiva M-chassit med variabeldämparinställning kan chassits egenskaper anpassas individuellt - från komfort till extra sportig inställning med utpräglat smidiga köregenskaper. Elektroniskt anpassar du snabbt och enkelt den inställning du föredrar.

M CARBON TAK

Som en del av det intelligenta lättvikskonceptet är M carbon taket en bidragande faktor till att bilens vikt har reducerats. Konstruktionen består av kolfiberförstärkt plast och väger 6 kg mindre än jämförbart tak i stål. Det innebär att bilens tyngdpunkt hamnar lägre och att kördynamiken ökar ytterligare.

DYNAMISK INSTRUMENTDISPLAY

Tack vare BMW Operating System 8 är indikeringen på den M specifika och multifunktionella instrumentdisplayen mycket dynamisk. Den byter mellan tre olika lägen beroende på körsituation; Sport, Road eller Track.