BMW M4 Cabriolet


Pris från: 1 237 200 kr

BMW Billån från: 13 969 kr /månad 

Förmånsvärde från: 9 153 kr / månad Symbios av design och sportighet

Frihet, ofiltrerad och enligt en ny definition: BMW M4 Cabriolet är en perfekt symbios av kraft och estetisk design, förenat med M typisk sportighet. Bilen får pulsen hos sportiga cabrioletfantaster att rusa redan vid första anblicken. BMW M4 Competition Cabriolet xDrive imponerar med 510 hk och 650 Nm vridmoment. Den har en rak 6-cylindrig High-Performance BMW M TwinPower Turbo-bensinmotor, 8-stegad M Steptronic med Drivelogic, M xDrive med aktiv M differential och många tekniska lösningar hämtade från motorsporten, vilket resulterar i en enormt smidig kördynamik – såväl på vägen som på tävlingsbanan. BMW M4 Competition Cabriolet xDrive erbjuder enastående smidighet och imponerande prestanda på varje kilometer av vägen. Den har en High-Performance BMW M TwinPower Turbo-motor på 510 hk (375 kW) och många tekniska lösningar i drivlina och chassi som inspirerats av motorsporten. I kombination med fyrhjulsdriften M xDrive med aktiv M differential levererar denna högprestandacabriolet M typisk kördynamik utan kompromisser. Bilens design imponerar med sin estetiska balans mellan dynamiska linjer och kraftfulla proportioner. Uttrycksfulla designelement som den genomgående svarta tröskeln och diffusorn med de distinkta dubbla ändrören understryker den nära kopplingen till motorsporten – något som förstärks ytterligare av kolfiberdetaljerna i M Carbon exteriörpaketet (tillval). Interiören är utformad med föraren i fokus och har en sportigt exklusiv atmosfär med många M detaljer, som tillvalet M Carbon skålade säten med sätesventilation och Air Collar.

 

Höjdpunkter BMW M4 Competition Cabriolet xDrive

•  Maximal kördynamik och drivgrepp
•  High Performance M TwinPower Turbo rak 6-cylindrig bensinmotor med 510 hk  
•  Snabb 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic
•  0 - 100 km / h på endast 4,9 sekunder 
•  Fyrhjulsdrift M xDrive med aktiv M differential
 

KRAFTFULL 6-CYLINDRIG MOTOR

Den raka 6-cylindriga High Perfomance TwinPower Turbo-bensinmotorn har överlägsen kraftöverföring och det M typiska ljudet. Två Mono Scroll-turbo aggregat, direktinsprutning,steglös variabel ventilstyrning och variabel kamaxelstyrning ger en imponerande effekt.

M-SPECIFIKT KOMBIINSTRUMENT

Den M-specifika instrumentkombinationen ger exakt och fokuserad visning av körinformationen i lägena Sport och Track. Det gör att du alltid kan se laddningstryck, däcktemperatur m.m. tydligt när du kör på racingbanan. Systemet styrs med Mode-knappen i mittkonsolen.

REGLAGE MITTKONSOL

I den M-typiska mittkonsolen med den distinkt röda start/stopp-knappen finns alla de viktigaste reglagen. Med M Mode-knappen kan du anpassa vilken information som ska visas i displayen samt konfigurerabilens köregenskaper.

Pris BMW M4 Competition Cabriolet

BMW M4 Competition Cabriolet xDrive

Motoreffekt: 375 kW (510 hk)

Acceleration: 0 - 100 km / h på 3,7 sekunder

Förbrukning: 10,2 l / 100 km- (vid blandad körning)

Koldioxidvärde: 232 g / km


Pris från

1 140 700 KR

Billån från

13 969 KR / MÅNAD

8 653 KR / MÅNAD
(Vid 50% marginalskatt)

BMW M4 Competition Cabriolet M xDrive: Bränsleförbrukning blandad körning WLTP i l/100 km: 10,3–10,2; koldioxidemission blandad körning WLTP i g/km: 233–23