BMW M5 Sedan

Boka provkörning

BMW M5 Sedan


Pris från: 1 409 500  kr

BMW Billån från: 17 247 kr / månad 

Förmånsvärde: 10 413 kr / månad Höjdpunkter BMW M5 CS Sedan 

•  0 till 100 km/h på bara tre sekunder gör BMW M5 CS till den starkaste M5:an någonsin
•  High Performance M TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor med 635 hk  
•  Snabb 8-stegad M Steptronic-sportväxellåda med Drivelogic
•  Överlägsen kördynamik med exklusiva BMW M chassikomponenter och viktoptimering
•  Begränsad upplaga
 

konfigurera och skapa din BMW

Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

635 HK I BMW M5 CS

I BMW M5 CS sitter en BMW M TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor med hela 635 hästkrafter. Den ger ett vridmoment på 750 Nm och accelerera 0-100 km/h på endast 3 sekunder. 4,4-liters motorn bjuder på ett massivt bottendrag direkt från tomgång och ger omedelbar respons.

M SETUP

M Setup ger dig möjlighet att konfigurera ett flertal kördynamiska parametrar som motorrespons, styregenskaper, stötdämparinställningar, stabilitetskontroll m.m. Med M Setup är det du som bestämmer villkoren.

M BROMSAR I KOLFIBER/KERAMIK I RÖD HÖGGLANS

M Kolfiber-/keramikbromsar gör bromskraften ännu mer distinkt, de är värmebeständiga, de rostar inte, har betydligt mindre slitage och bidrar till att sänka bilens vikt. Bromsoken med lackering i röd högglans ger en signal om den speciella tekniken.