BMW M8 Competition Cabriolet

Boka provkörning

BMW M8 Competition Cabriolet


Pris från: 1 775 000 kr

BMW Billån från: 24 338 kr / månad 

BMW Billån från: 14 123 kr / månad Höjdpunkter BMW M8 Competition Cabriolet  

•  BMW M8 Competition Cabriolet ger en acceleration på 0 till 100 km/h på bara 3,2 sekunder
•  High Performance M TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor med 625 hk  
•  Snabb 8-stegad M Steptronic-sportväxellåda med Drivelogic
•  Överlägsen kördynamik med exklusiva BMW M chassikomponenter och viktoptimering
•  Exklusiva designelement såväl i interiör som exteriör
 

konfigurera och skapa din BMW

Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

625 HK I BMW M8 COMPETITION

I BMW M8 Competition Cabriolet sitter en BMW M TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor med hela 625 hästkrafter. Den ger ett vridmoment på 750 Nm och accelererar 0-100 km/h på endast 3,2 sekunder. V8-drivlinan är även konstruerad för extrema belastningar vid körning på racingbanor.

AKTIV INTEGRALSTYRNING

Den aktiva integralstyrningen kombinerar en styrvinkelberoende utväxling på framaxeln med bakhjul som hjälper till att styra. I låga hastigheter ökar smidigheten och styrningen förenklas tack vare att bakhjulen och framhjulen styr i motsatt riktning. I farter från 60 km/h till 80 km/h styr bakhjulen åt samma håll som framhjulen, för ännu bättre stabilitet och komfort.

M MODE

Med M Mode-knappen i mittkonsolen kan du anpassa och konfigurera förarassistanssystemen. ROAD-läget ger dig tillgång till samtliga funktioner hos den elektroniska assistenten. I SPORT-läget varnar den men utan att gripa in. Beroende på vilket körläge du väljer visas även den körinformation som är prioriterad i det aktuella läget på kombiinstrumentet framför dig.