BMW X2


Pris från: 616 500 kr

BMW Billån från: 5 193 kr / månad 

Förmånsvärde från:  5 284 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Höjdpunkter 

 • BMW X2 förenar det bästa av två världar mellan en högre SUV och en sportigare Coupé
 • Laddhybriden BMW X2 25e ger dig upp till 55 km elektrisk räckvidd
 • Dynamiska och smidiga köregenskaper gör den oslagbar i sin klass
 • Kraftfulla motorer. Direkt styrning. M sportchassi som extrautrustning. Tillsammans ger de köregenskaper med högsta precision.
 • Driving Assistant Professional håller bilen i körfältet, styr hastigheten och reglerar avståndet till fordon framför
 • Med BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift, får du bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer 
 • konfigurera och skapa din BMW

  Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

  BMW X2 LADDHYBRID

  I laddhybriden BMW X2 xDrive25e förenas den elektriska drivkraften i elmotorn med den kraftfulla förbränningsmotorn. Välj att bara köra på el, i hybriddrift eller på bensin. Med BMW X2 som laddhybrid får du en effektiv och dynamisk körupplevelse.

  BMW xDrive

  Med BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift fördelar effektivt och elektroniskt drivkraften mellan fram- och bakhjulen. Det resulterar i bättre grepp och säkerhet, inte minst i halt väglag. Det motverkar även över- och understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.

  DRIVING ASSISTANT PLUS

  Utrustningen Driving Assistant Plus ökar avsevärt säkerheten och bekvämligheten för dig som förare. Paketet innefattar påkörningsvarning med bromsfunktion, körfältsassistent, kamerabaserad aktiv farthållare med mera.

  BMW X2 M35i xDrive: Bränsleförbrukning blandad körning WLTP i l/100 km: 8,0–7,7; Koldioxidemissioner blandad körning WLTP i g/km: 181–174