BMW X4


Pris från: 575 700 kr

BMW Billån från: 6 942 kr / månad 

Förmånsvärde från:  5 031 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Höjdpunkter 

 • BMW X4 finns både med bensin- och dieselmotorer där kraft och effektivitet förenas
 • Kraftfull design med den samtida större grillen i fronten, vertikala luftintag och LED-strålkastare
 • BMW Live Cockpit Plus har navigationsfunktion, kombiinstrument med en 5,1"stor display och en högupplöst 10,5" informationsdisplay med pekfunktion
 • Med BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift, får du bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer 
 • konfigurera och skapa din BMW

  Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

  BMW LIVE COCKPIT PLUS

  BMW Live Cockpit Plus har navigationsfunktion, kombiinstrument med en 5,1"stor display och en högupplöst 10,5" informationsdisplay med pekfunktion. Intuitivt, smidigt och snyggt.

  BMW xDrive

  Med BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift fördelar effektivt och elektroniskt drivkraften mellan fram- och bakhjulen. Det resulterar i bättre grepp och säkerhet, inte minst i halt väglag. Det motverkar även över- och understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.

  TWIN POWER TURBO MOTORER

  Båda varianterna, bensin- respektive dieselmotorer, de fyrcylindriga TwinPower Turbo motorerna ger maximal körglädje. Upplev temperamentsfull kraftutveckling och omedelbar gasrapsons samtidigt som bränsleeffektiviteten är god.