BMW X7


Pris från: 1 059 000 kr

BMW Billån från: 12 761 kr / månad 

Förmånsvärde från:  8 467 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Höjdpunkter 

 • Kraftfull design kombineras med lyxig interiör 
 • Dynamiska och smidiga köregenskaper gör den oslagbar i sin klass
 • Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet  
 • BMW Live Cockpit Plus har navigationsfunktion, kombiinstrument med en 5,1"stor display och en högupplöst 10,5" informationsdisplay med pekfunktion
 • Med BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift, får du bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer 
 • konfigurera och skapa din BMW

  Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

  BMW OPERATING SYSTEM 8

  Med BMW Curved Display, BMW iDrive och BMW Operatingsystem 8 blir handhavandet intuitivt, personligt och smidigt. Naturlig röststyrning, stor pekskärm du själv väljer vad som ska visas och BMW Personal Assistant skapar en helt ny typ av upplevelse.

  BEKVÄMT OCH RYMLIGT

  Som standard kommer BMW X7 med sju platser men går även att beställa som 6-sitsig som tillval. Det ger än mer komfort och benutrymme i andra raden och underlättar instigning till tredje raden. Oavsett om du väljer sjul eller sex säten så kan vi utlova svårslagen komfort!

  LYXIG INTERIÖR

  Interiört bjuder inte bara BMW 7-serie på hög komfort och en exklusiv känsla utan även en rad lyxiga detaljer som förhöjer resan. Vad sägs om Bowers & Wilkins Diamond Sorround Sound System som ger ljudkvalitet i studiokvalitet. Eller handgjorda glasinlägg i kristall som bland annat återfinns i växelväljaren, vid kontrollreglaget och på start/stop knappen.