BMW Z4 Roadster


Pris från: 544 000 kr

BMW Billån från:  6 573 kr / månad 

Förmånsvärde från:  4 712 kr / månad Höjdpunkter 

•  Ikonisk design som förädlats med uppdaterad exteriör och interiör design 
•  Rak 6-cylindirig M Performance TwinPower Turbo bensin-motor    
•  M Sportdifferential ger optimalt drivgrepp och maximal stabilitet
•  Flera förarassistanssystem som Driving Assistant, Parking Assistant och BMW Head-Up Display
•  BMW Operating System 7 möjliggör enklare och mer intuitiv styrning av funktioner 
 

konfigurera och skapa din BMW

Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

M SPORTSTOLAR

M Sportstolar med integrerade nackskydd, låg sittposition och höga stöd för sitsen och sidorna ger både föraren och passageraren bättre stöd i sidled, även vid snabba och tighta kurvtagningar. Beroende på utrustning finns det också möjlighet att individuellt anpassa stolarna efter kroppsbyggnad tack vare den integrerade inställningen av ryggstödsbredd.

VARIABEL SPORTSTYRNING

Den variabla sportstyrningen med Servotronic möjliggör direkta och smidiga köregenskaper med mindre rattmotstånd. Det innebär ännu bättre kontroll vid sportig körning samt gör att det krävs mindre styrkraft i svängar och vid parkering.

M SPORTBROMSAR

M Sportbromsar med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i blå färg med M-logo har stora bromsskivor vilket ger stor bromskraft.