BMW i5


Pris från: 815 000 kr

BMW Billån från: 9 991 kr / månad 

Förmånsvärde från:  3 775 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Höjdpunkter

  • Elektrisk räckvidd på upp till 582 km: BMW i5 erbjuder en imponerande elektrisk räckvidd, vilket gör att föraren kan köra längre sträckor utan att behöva ladda bilen.
  • Avancerade förarassistanssystem: Med funktioner som Parking Assistant Professional och Driving Assistant Professional kan BMW i5 parkera sig själv automatiskt och hjälpa föraren att hålla rätt körfält och avstånd, vilket ger en trygg och bekväm körupplevelse.

Kampanj BMW business lease

Just nu erbjuder vi BMW i5 eDrive40 från 9 995 kr/mån..*

*priser är exklusiv moms samt beräknat på 36 mån operationell leasing med totalt 4 500 mil inkl. serviceavtal och försäkring

Paketerbjudanden

BMW i5 eDrive40 Sedan

Vi erbjuder 4,95 % räntekampanj för BMW i5 eDrive40 Sedan.
Paketerbjudanden
  • M Sport Innovation Edition för 76 600 kr. (Ordinarie pris 140 100 kr)
  • Du kan också välja Active Edition för kundpriset 14 900 kr. (Ordinarie pris 52 900 kr) 

BMW i5 M60 xDrive Sedan

Paketerbjudande
  • Innovation Edition för 38 800 kr. (Ordinarie pris 98 300 kr)  

Erbjudandena gäller t.om. 2024-06-30

konfigurera och skapa din BMW

Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

En imponerande syn i mörkret

Även i mörkret är BMW njure Iconic Glow tydligt synlig och fångar verkligen uppmärksamheten. Det vita ljuset framhäver njurens form både när bilen är parkerad och när den körs.

Videostreamning i bilen

I ett omfattande mediotek hittar du snabbt ett lämpligt utbud av filmer och serier som hjälper dig att förkorta väntetiden medan du laddar din bil.

Panoramaglastak

BMW i5 är utrustad med ett imponerande panoramaglastak som verkligen tar bilupplevelsen till nya höjder. Med det generösa glastaket kan föraren och passagerarna njuta av enastående utsikt och känna sig i ett med omgivningen. Ljuset som flödar in genom taket skapar en luftig och öppen atmosfär inne i bilen. Oavsett om det är en solig dag eller en stjärnklar natt ger panoramaglastaket en extra dimension av lyx och komfort till BMW i5.