BMW i5 Touring

BMW i5 Touring


Pris från: 833 800 kr

BMW Billån från: 10 826 kr / månad Höjdpunkter

  • Elektrisk räckvidd på upp till 549 km: BMW i5 erbjuder en imponerande elektrisk räckvidd, vilket gör att föraren kan köra längre sträckor utan att behöva ladda bilen.
  • Avancerade förarassistanssystem: Med funktioner som Parking Assistant Professional och Driving Assistant Professional kan BMW i5 parkera sig själv automatiskt och hjälpa föraren att hålla rätt körfält och avstånd, vilket ger en trygg och bekväm körupplevelse.

konfigurera och skapa din BMW

Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

EN LYSANDE UPPLEVELSE

BMW i5 Touring, där varje detalj är utformad för att göra din upplevelse unik. Speciellt när mörkret faller, välkomnar Welcome Light Carpet dig genom att belysa området framför dörrarna med en elegant vit markbelysning.

Den subtila men imponerande ljuseffekten skapar en inbjudande atmosfär och sätter tonen för varje körning.

STORT BAGAEUTRYMME

Den generösa kupén erbjuder en oöverträffad komfort, särskilt under långa resor. Med en imponerande bagageutrymmesvolym på 570–1700 liter möjliggörs enkelt och smidigt förvaring av stora bagagestycken.

BMW i5 Touring är skapad för att göra dina resor bekväma och praktiska, med gott om utrymme för att rymma allt du behöver.

FUNTIONELL OCH SNYGG DISPLAY

Upptäck framtidens körupplevelse med vår avancerade innovativa display som låter dig smidigt styra klimatet och andra funktioner via pekskärmen.
Oavsett om du tar en paus under körningen eller väntar på att bilen ska bli fulladdad, har du möjlighet att göra dessa ögonblick underhållande och interaktiva.
Vår teknologi skapar en plats för familjeunderhållning och social samvaro, där varje resa blir en möjlighet att skapa roliga och minnesvärda stunder.

*Rätt till ändring av priser och specifikationer utan föregående meddelande förbehålles. Priser kan under- eller överskridas av den enskilde BMW-återförsäljaren. För privatperson är minsta kontantinsats 20 %. Ovanstående beräkning är endast ett exempel som är baserat på en rörlig indikativ ränta. Lånet är ett annuitetslån, vilket ger en jämn kostnad under hela kontraktstiden. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med f.n. 595 kr resp. 55 kr. Vi gör ingen kreditförfrågan baserat på denna kalkyl. För mer information och en mer exakt beräkning av din lånekostnad, kontakta din lokala BMW-återförsäljare. Kreditgivare BMW Financial Services Scandinavia AB.