BMW iX3


Pris från: 699 000 kr

Kampanjpris från:  691 000 kr

Förmånsvärde från:  3 013 kr / månad (vid 50% marginalskatt)

 Höjdpunkter 

 • BMW iX3 har upp till 460 km elektrisk räckvidd
 • Tack vare det standardmonterade M Sportpaketet i den nya designen är BMW iX3 sportigare än någonsin 
 • Endast 7 min laddning vid snabbladdningsstation ger 100 km räckvidd och med laddbox hemma tar det ca 1h 37 min. 
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • konfigurera och skapa din BMW

  Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

  BMW CHARGING

  BMW Charging Card ingår och är din nyckel till det breda och ständigt växande BMW Charging-nätverket av publika laddningspunkter. Med abonnemanget Active kan du ladda i hela Europa med mycket attraktiva villkor – du får de första 12 månaderna helt utan grundavgift. Med nya BMW iX får du IONITY Plus-paket ett år extra utan grundavgift, för ultrasnabb laddning vid någon av de många IONITY High Power Charging-stationerna.

  LADDA SMART HEMMA

  Med en laddbox laddar du bilden säkert och effektiv hemma. Även om det är fullt möjligt att ladda genom vägguttag bör du inte göra det. Elanläggningen i huset kan överhettas och orsaka brand. Därför ska du låta installera en särskild laddbox, installationen säkerställer att kablar och skydd blir rätt dimensionerade för elbilsladdning. Vi erbjuder flera olika laddboxar beroende på dina behov och om du har en eller flera bilar som ska laddas samtidigt.

  FÖRHÖJ FRIHETSKÄNSLAN MED PANORAMAGLASTAK

  Panoramaglastak ger kupéutrymmet en ljus och behaglig atmosfär och suddar bort gränsen mellan ute och inne. Du kan också välja att öppna hela eller delar av taket med en enkel knapptryckning eller via fjärrkontroll.

  BMW iX3: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km: 18-17,6; Räckvidd, WLTP i km: 471 - 461