BYD SEAL


Pris från: 579 900 kr Höjdpunkter

  • 26 min laddningstid
  • Utrustad med en omfattande och avancerad uppsättning säkerhets- och förarassistansfunktioner och har erhållit den högsta femstjärniga bedömningen från Euro NCAP.
  • BYD SEAL har Blade Battery, ett effektivt och koboltfritt litiumjärnfosfat-batteri integrerat i bilens struktur för ökad säkerhet. Med e-Platform 3.0 har den en plan baksida, skapar stort utrymme och ökar effektivitet, kraft och stabilitet. Upp till 570 km elektrisk räckvidd.
  • Fångar blicken med sin naturinspirerade design och X-formade sportiga front. Skapad av BYD:s Globala Designdirektör, Wolfgang Egger, har den belönats med iF Design Award för dess överlägsna design och nytänk.

Intelligent design

BYD SEAL kombinerar avslappnad lyx med en smart och genomtänkt interiör. De integrerade sportstolarna, klädda i läder, ger maximal komfort och en känsla av lyx. De elektriskt justerbara och uppvärmda framsätena möjliggör en personligt anpassad körning. Det stora panoramaglastaket skapar en lugn och ljus atmosfär, medan den smarta tekniken, inklusive en 15,6-tums elektriskt roterbar pekskärm, Apple CarPlay, Android Auto och trådlös mobilladdning, ger en uppkopplad och smidig körupplevelse.

Elektrisk Körkraft

Med en kraftfull 390 kW elmotor kan den fyrhjulsdrivna BYD SEAL Excellence-AWD accelerera från 0-100 km/h på imponerande 3,8 sekunder. Dessutom erbjuder den avancerade fjädringssystemet, inklusive oberoende fjädring och dubbla wishbone-fjädrar fram samt en fem-länk bakfjädring, enastående respons och fordonshanteringskontroll. Dessutom har BYD SEAL fyra körlägen - Eco, Normal, Sport och Snö - som anpassar sig för olika körsituationer och förarens preferenser. En körupplevelse som verkligen känns.

Optimerat utrymme för komfort och förvaring

BYD SEAL ger passagerarna generöst benutrymme med hjälp av sin hjulbas. Cell-to-body-batteriramen garanterar tillräckligt huvudutrymme samtidigt som den bibehåller en låg profil. Den plana golvytan, det tunnare batteripaketet och det optimerade bakre utrymmet ger ytterligare passagerarutrymme. Bagageutrymmet är välplanerat med en frunk på 53L fram och ett rymligt 400L-utrymme bak. Inuti kupén finns över 20 smarta förvaringsutrymmen för mindre föremål. Optimalt utrymme för både komfort och förvaringsbehov.

Priser BYD SEAL

BYD SEAL Design

Upp till 570 km räckvidd (WLTP blandad körning) 
RWD 
5,9 sek acceleration 0-100 km/h 
Batterikapacitet 82,5 kWh 
DC laddning SOC 30 - 80 % på ca 26 minuter 
19" tvåfärgade lättmetallfälgar 
Apple CarPlay och Android Auto 
Dynaudio Performance Audio System med 12 högtalare 
Läderklädsel 
Trådlös mobilladdning 
15,6" elektrisk roterande pekskärm 
3-fas 11 kW AC laddning

Från:

579 900 kr

BYD Excellence-Awn

Upp till 520 km räckvidd (WLTP blandad körning) AWD 
3,8 sek acceleration 0-100 km/h 
Batterikapacitet 82,5 kWh 
DC laddning SOC 30 - 80 % på ca 26 minuter 
Head up display (HUD) 
Frekvensvariabel dämpande stötdämpare, fram och bak 
19" tvåfärgade lättmetallfälgar 
Apple CarPlay och Android Auto 
Dynaudio Performance Audio System med 12 högtalare 
Läderklädsel 
Trådlös mobilladdning 
15,6" elektrisk roterande pekskärm 
3-fas 11 kW AC laddning


Från:

599 900 kr