INEOS Grenadier Roadshow 

Till anmälan

Spännande äventyr med INEOS Grenadier 

Vi är glada att hälsa er välkomna till vår kommande roadshow, där vi stolt kommer att presentera INEOS Grenadier. Under resan kommer vi ha olika stopp där vi kommer att visa upp den imponerande terrängbilen och dess mångsidighet. Det kommer bli dagar fyllda med fart, spänning och roliga happenings. Häng med på denna resa och upptäck INEOS Grenadier!

Stopp under roadshow

Har du inte möjlighet att delta på eventet har du chansen att provköra INEOS Grenadier när den besöker oss under hela våren. Vi har bilar på plats mellan 9 april - 9 juni på de utvalda anläggningarna. Gör din intresseanmälan redan nu och boka din provkörning.*

Utforska den mångsidiga terrängbilen 

INEOS Grenadier, är en modern tolkning av den klassiska offroad-fordonets form och funktion. Med sitt kraftfulla och tuffa utseende återspeglar INEOS Grenadier en genuin passion för äventyr och funktionalitet. Fordonet är skapat med fokus på pålitlighet och prestanda i tuffa terränger, vilket gör det till ett idealiskt val för äventyrsentusiaster och yrkesmänniskor som kräver pålitlighet i alla situationer. 

fyrhjulsdriven terrängbil

INEOS Grenadier imponerar med sina terrängegenskaper och anses vara en toppklassig terrängbil. Dem är utrustade med klassens bästa motor och har ett robust chassi med stegram. 

*Provkörningar kan bokas mellan 9/4-9/6-2024. INEOS Grenadier Fieldmaster finns att provkör på orterna Luleå, Sundsvall, Uppsala, Gävle. INEOS Grenadier Trailmaster finns att provköra på orterna Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik.