Öppet hus 25 maj

Välkomna in till oss i Sundsvall på lördag för att upptäcka nyheten BMW i5 Touring

Upplev BMW i5 Touring

Varmt välkomna in till Sundsvall lördagen den 25 maj

Upptäck spännande erbjudanden och planera in din lördag hos oss! Kom och utforska nyheterna BMW i5 Touring, BMW iX2 och BYD SEAL U. 

Den 25 maj välkomna vi även BMW Club Schweden, där du som medlem och få hela 15 % rabatt på reservdelar.* Missa inte 50 % rabatt i vår biltvätt samt 30 % rabatt på torkarblad, hjulinställning samt våra  rekondtjänster som bokas under denna dag. Detta och mycket mer kommer ni kunna uppleva hos oss denna fartfyllda lördag.

Välkomna in till oss i Sundsvall. 

Den första bmw ix2 - 100 % elektrisk

Helt nya BMW iX2 är en helt elektrisk coupé-SUV med räckvidd på upp till 449 km. Upptäck denna modell som är full av överraskningar.

Upptäck BYD SEAL U

Nyheten BYD SEAL U levereras med en omfattande och avancerad uppsättning av säkerhetsfunktioner och är femstjärnig belönad i Euro NCAP. 

Ta del av alla erbjudanden

BMW Club Schweden

*För dig som är eller blir medlem den 25 maj hos oss erbjuder vi hela 15 % rabatt på reservdelar samt 30 % rabatt på torkarblad, hjulinställning.

Provkör BMW, BYD & MINI

Upplev körning i världsklass! Hos oss erbjuder vi provkörningar på våra bilmodeller från BMW, BYD och MINI. 

Rekond & biltvätt

Under lördagen den 25 maj erbjuder vi 30% rabatt på våra rekondtjänster, och dessutom halva priset på vår biltvätt mellan kl 10-16. 

Pizzavagn

Kom och köp en pizzaslice med en vän och träffa Veronica och Mimmi. Sedan tidigare driver dem Virriga bakverk och restaurangen Vindhem.  

Golftävling

Kom och träffa Sundsvalls golfpro Andres Martinez som dagen till ära hjärna hjälper till med tips och tricks!

Lördagsgodis till barnen

För barnen kommer det finns BMW Bobbycar race och såklart bjuder vi alla barnen på lördagsgodis. Först till kvarn, gäller de 50 första som är med och deltar. 
Kom in och smaka färgglada och läckra sötsaker.