MINI Cabrio


Pris från: 336 600 kr

Privatleasing från: 3 495 kr / månadLev livet ljusare

MINI Cabrio är en renodlad individualist och är perfekt för dig som vill köra nercabbat och njuta av körningen helt utan filter. Bilen rymmer fyra personer och har en 3-i-1 elektrisk sufflett som alltid är redo för nästa äventyr och bara tar 18 sekunder att öppna eller stänga helt. Det finns även ett läge så att suffletten kan fällas bakåt 40 cm som en sollucka. Oavsett vilket läge du väljer kör du alltid med stil. Den nya strömlinjeformade silhuetten med en tydligt definierad taklinje gör att nya MINI Cabrio drar blickarna till sig. TWIN Power Turbo-motorn accelererar till 100 km/k på mindre än 7 sekunder och är redo att ta vara på varje ögonblick. Upplev rafflande prestanda, gokartkänslan – och ha kul när du kör din MINI i solskenet.

Höjdpunkter 

 • Välutrustad redan i grundutförandet Essential Edition 
 • Parkeringshjälp och backkamera
 • Sportstolar
 • Nya multifunktionella kombiinstrument har ersatt de traditionella analoga instrumenten
 • LED-varselljus i huvudstrålkastaren och starkt och effektivt Bi-LED-ljus för halv- och helljus 
 • Välj mellan tre olika utföranden: Essential, Maximise eller Untamed Edition
 • AVANCEDRAD LACKTEKNIK

  Vi har ett stort utbud av premiumfärger och ytor att välja mellan så att du kan vara djärv och synas eller hålla en ren, tillbakadragen stil – eller båda. MINI tillverkas med den mest avancerade lacktekniken på marknaden för att uppnå djupa, skiftande färger samtidigt som ytan är mycket hållbar. Det nya taket i flera färger är blått, silver och svart har tillverkats med en helt ny lackeringsteknik som inte finns hos någon annan tillverkare än.

  PARKERINGSHJÄLP

  När du kommit fram hjälper MINI dig att parkera även i de mest trånga parkeringsfickorna – så att du kan göra en perfekt entré. MINI backkamera som ingår i systemet ger klar sikt bakåt så att du kan backa med ett bredare siktfält och större säkerhet.

  AREODYNAMISK DESIGN

  Dynamiska linjer och en fräsch, ren stil kombinerat med stor spårvidd och korta överhäng ger MINI 5-dörrar ett kompakt och atletiskt utseende. De distinkta strålkastarna kompletteras perfekt av de nya iögonfallande sidoluftintagen som även innehåller LED-blinkers.

  Priser MINI CABRIO

  Priser för olika motoralternativ

  MINI Cabrio

  Motoreffekt: 136  hk 

  Förbrukning: 5,6 / 100 km

  Koldioxidvärde: 138-144 g / km

  Essential är utrustad med:

  16” / 17” tums fälgar
  8,8” pekskärm
  Sportstolar
  Körassistans (filbytesvarnare etc.)
  Farthållare
  Parkeringshjälp bak (PDC)
  Automatisk växellåda (DTC)
  Komfortöppning
  Elektriskt innfällbara ytterspeglar
  Automatiskt avbländbar innerbackspegel
  Blåtandsuppkoppling för telefon och musik
  Sportläderratt


  Pris från

  336 600 KR

  Privatleasing från

  5 295 KR