Nya helt elektriska MINI Countryman


Pris från: 489 400 kr

Privatleasing från: 4 595 kr / månad I vår välkomnar vi Nya helt elektriska MINI Countryman

Den nya helt elektriska MINI Countryman är en imponerande SUV som kombinerar kraftfull konstruktion med modern minimalism och elegans. Den utstrålar självsäkerhet med sitt robusta utseende och karakteristiska MINI-anda. Med en ökad längd och höjd erbjuder den mer utrymme för olika äventyr, oavsett om det är i staden eller ute i naturen.

Dess exteriör har våghalsiga detaljer, inklusive aerodynamiska fälgar, takrails och en imponerande front med åttkantig kylargrill. Med fyra olika stilar att välja mellan - Essential, Classic, Favoured och JCW - kan du anpassa din MINI för att passa din personliga stil.

Interiören är elegant och hållbar med fyra olika stilalternativ, var och en komplett med genomtänkta funktioner och skräddarsydda detaljer. Materialvalen, särskilt det nya tyget på instrumentpanelen och dörrpanelerna, skapar en behaglig atmosfär med en lyxig känsla och flera designalternativ.

För att maximera körupplevelsen har den helt elektriska MINI Countryman genomgått designförbättringar, inklusive en lägre tyngdpunkt för förbättrad kördynamik och ökad sidledsdynamik. Den nya designen på ratten och dess funktioner, tillsammans med förbättringar i hård- och mjukvara, ger en intensivare gokartkänsla och en spännande hantering, särskilt i gokartläget. En pålitlig och helt elektrisk partner för dina äventyr.

Höjdpunkter

  • Systemet med ALL4-fyrhjulsdrift fördelar kraften dynamiskt mellan hjulen, vilket ger bra drivgrepp på alla underlag så att du tar dig fram i terrängen. 
  • Körassistans, vilket är ett tillval, är som ett par extra ögon. Den varnar dig om fordon i ”döda vinkeln” och styr, vid behov, aktivt tillbaka din MINI till rätt fil.
  • För första gången har MINI utrustats med en digital röststyrd assistent - Intelligent Personal Assistant.

MINImalistisk design

Vi har eliminerat överflödigt och förstärkt det du uppskattar mest. Vad som återstår är en robust estetik, eleganta linjer och den karakteristiska MINI-andan. Detta är SUV:n designad för att föra dig till spännande platser med enastående komfort. En pålitlig och helt eldriven följeslagare.

OLED-Display

Det centrala fokuset och det pulserande hjärtat i instrumentpanelen är det imponerande och smala OLED-displayet. Genom att utnyttja den senaste OLED-tekniken med en imponerande diameter på 240 mm och högkvalitativt glas får du en tydlig, minimalistisk estetik. Denna unika runda OLED-display fungerar som både ett kombiinstrument och en central hub för infotainment och assistans när du är i bilen. Det är världens första i sitt slag och ger en banbrytande och stilren visuell upplevelse.

Enkel laddning med MINI APPEN

Upptäck närmaste publika laddstation med en enkel knapptryckning genom MINI Appen och skicka den smidigt till din MINIs navigeringssystem. Undvik osäkerhet under resan och ta fullständig kontroll med säkra och integrerade elbilsvägar. Hantera enkelt laddningsbehov, autentisera betalningar och få prisinformation för publika laddstationer. Appen ger även möjlighet att fjärrövervaka din MINI vid laddstationen och planera din avgångstid. Så ladda med lätthet och res med trygghet.