Nya helt elektriska MINI Countryman


Pris från: 489 400 kr

Privatleasing E från: 5 595 kr / månad 

Privatleasing SE från: 6 195 kr / månad 

Räntekampanj: 1,95 %

Företagsleasing: 3 674 kr / månad ex moms

Förmånsvärde: 2 423 kr / månad ex moms (50% marginalskatt)I vår välkomnar vi Nya helt elektriska MINI Countryman

Den nya helt elektriska MINI Countryman är en imponerande SUV som kombinerar kraftfull konstruktion med modern minimalism och elegans. Den utstrålar självsäkerhet med sitt robusta utseende och karakteristiska MINI-anda. Med en ökad längd och höjd erbjuder den mer utrymme för olika äventyr, oavsett om det är i staden eller ute i naturen. Finns med tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift.

Höjdpunkter

  • Systemet med ALL4-fyrhjulsdrift fördelar kraften dynamiskt mellan hjulen, vilket ger bra drivgrepp på alla underlag så att du tar dig fram i terrängen. 
  • Körassistans, vilket är ett tillval, är som ett par extra ögon. Den varnar dig om fordon i ”döda vinkeln” och styr, vid behov, aktivt tillbaka din MINI till rätt fil.
  • För första gången har MINI utrustats med en digital röststyrd assistent - Intelligent Personal Assistant.
  • 462 km elektrisk räckvidd
  • 460 liter bagageutrymme 
  • 5 säten
  • 29 min DC laddning 10-80%

Privatleasingkampanj

 Just nu erbjuder vi privatleasing från 5 595 kr/mån på nya elektriska MINI Countryman.*

*Erbjudandet gäller fram till och med 2024-06-30

 

 

RÄNTEKAMPANJ 1,95%

Ta chansen att uppleva vår senaste modell, nya MINI Cooper. Vid finansiering genom billån eller finansiell leasing erbjuder vi en förmånlig ränta på endast 1,95%. Gäller på våra  MINI-modeller Cooper E, Cooper SE samt för Countryman.**

**Erbjudandet gäller fram till och med 2024-06-30

MINImalistisk design

Vi har eliminerat överflödigt och förstärkt det du uppskattar mest. Vad som återstår är en robust estetik, eleganta linjer och den karakteristiska MINI-andan. Detta är SUV:n designad för att föra dig till spännande platser med enastående komfort. En pålitlig och helt eldriven följeslagare.

OLED-Display

Det centrala fokuset och det pulserande hjärtat i instrumentpanelen är det imponerande och smala OLED-displayet. Genom att utnyttja den senaste OLED-tekniken med en imponerande diameter på 240 mm och högkvalitativt glas får du en tydlig, minimalistisk estetik. Denna unika runda OLED-display fungerar som både ett kombiinstrument och en central hub för infotainment och assistans när du är i bilen. Det är världens första i sitt slag och ger en banbrytande och stilren visuell upplevelse.

Enkel laddning med MINI APPEN

Upptäck närmaste publika laddstation med en enkel knapptryckning genom MINI Appen och skicka den smidigt till din MINIs navigeringssystem. Undvik osäkerhet under resan och ta fullständig kontroll med säkra och integrerade elbilsvägar. Hantera enkelt laddningsbehov, autentisera betalningar och få prisinformation för publika laddstationer. Appen ger även möjlighet att fjärrövervaka din MINI vid laddstationen och planera din avgångstid. Så ladda med lätthet och res med trygghet.

Helt elektriska MINI Countryman ALL4: Elförbrukning 15,9-18,5 kWh/100km (WLTP bl. körning) CO2 0 g/km (WLTP bl. körning) Elektrisk räckvidd 433-462 km (WLTP bl. körning). Helt elektriska. Privatleasing med avtalslängd 36 månader, 1 000 mil/år. Månadskostnaden inkluderar leveransavgiften på 9 000 kr och servicepaket. Erbjudandet gäller 1/4-30/6-2024. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 20% särskild leasingavgift, 50% restvärde och 36 mån avtalstid. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer, från 595kr respektive 55kr. Finansiering via MINI Financial Services. Förmånsvärdet är en icke bindande indikativ månadskostnad som baseras på bilens värde och eventuell utrustning, en marginalskatt om 50% och max körsträcka om 3 000 mil i tjänsten per år.