Nya MINI Countryman 


Pris från: 346 400 kr* 



Höjdpunkter 

 • Utrustad med MINI Intelligent Personal Assistent
 • MINI TwinPower Turbo-teknik
 • Drivgrepp och kontroll med fyrhjulsdrift som standard 
 • Bagageutrymme från 450-1450 liter 
 • Komfort och flexibilitet med 5-säten
 • RÄNTEKAMANJ 1,95%

  Ta chansen att uppleva vår senaste modell, nya MINI Countryman. Vid finansiering genom billån eller finansiell leasing erbjuder vi en förmånlig ränta på endast 1,95%. Gäller på våra MINI-modeller Cooper E, Cooper SE samt för Countryman.**

  **Erbjudandet gäller fram till och med 2024-06-30

  INTERIÖR SOM INSPIRERAR

  Ny innovativ interiör som passar oavsett om du föredrar sportig elegans eller överlägsen effektivitet. Med fyra unika stilval finns det alltid en design som matchar din personliga smak.

  MINI tar interiören till nya höjder med hjälp av innovativa textilier. De använda materialen på instrumentpanelen och dörrpanelerna skapar en extra häftig atmosfär.

  EFFEKT OCH PRESTANDA

  MINI Countryman levererar kraft och effektivitet tack vare MINI TwinPower-turbotekniken i sina motorer. Inte bara framträder de, de skapar också en upplevelse som överträffar förväntningarna.
  Välj den motor som matchar din livsstil, körstil och de resor du oftast gör.o text in field]

  SMART KOMFORT

  Utökat utrymme för att rymma alla dina spännande planer. Med en ökning på 13 cm i längd och 6 cm i höjd erbjuder den nya MINI Countryman upp till 25% mer bagageutrymme.

  Den smarta designen och effektiva utnyttjandet av utrymmet ger även extra förvaringsalternativ för att göra din resa både bekväm och rolig

  *Bilderna kan innehålla extrautrustning med pristillägg. Det pris som anges är inklusive moms och andra eventuella tillämpliga avgifter. 

  Nya MINI Countryman C + JCW ALL4 : Bränsleförbrukning 6,1-8,3 l/100km (WLTP bl. körning) CO2 139-188 g/km (WLTP bl. körning) | Alla bilder och detaljer som visas här är preliminära. *Bilderna kan innehålla extrautrustning med pristillägg. Det pris som anges är inklusive moms och andra eventuella tillämpliga avgifter. Med reservation för ändringar och fel. Priset kan komma att justeras av BMW efter avtalets ingående för att beakta ändringar i tillämpliga lagar och förordningar eller på grund av händelser som är utanför BMWs kontroll.