sälja bil - vi köper din bil

Om du överväger att sälja din bil kan du vända dig till oss på Bavaria. Vi erbjuder en professionell och kostnadsfri värderingstjänst för bilar oavsett märke. Vi är intresserade av att köpa bilar som är upp till 8 år gamla och har kört högst 12 000 mil. 

Vårt team av experter kommer att noggrant granska din bil och ta hänsyn till faktorer som ålder, körsträcka och skick för att fastställa ett realistiskt värde. Du kan vara säker på att du får en ärlig och rättvis bedömning av din bils värde.

Hos oss kan du enkelt och säkert sälja din bil utan krångel!

Sälj din bil

Funderar du på att sälja din bil? Hos oss på Bavaria får du professionell och kostnadsfri värdering oavsett bilmärke, och kan sälja bilen på ett enkelt och tryggt sätt. Vi köper din bil som är upp till 8 år gammal och körd max 12 000 mil.

Sälj bil - värdering

I vårt formulär kan du fylla i din kontaktinformation och berätta om bilen du vill sälja. Fyll i registreringsnummer och miltal, och ladda upp bilder på din bil – du får en värdering inom ett dygn (vardagar). Ju fler bilder och mer information, desto enklare blir det för oss att göra rätt värdering av din bil. Du väljer själv vilken av våra anläggningar du vill bli kontaktad av.

kostnadsfri värdering - FORMULÄR