BAVARIA HAR ÖPPNAT I KISTA

Nu har vi äntligen öppnat Bavarias nya Flagship Store för BMW och det firar vi med fantastiska öppningserbjudanden i Kista under hela oktober. Vi är en fullserviceanläggning med försäljning av både nya och begagnade bilar samt serviceverkstad och däckhotell.

Varmt välkommen till Bavaria på Haukadalsgatan 3 vid Kymlingelänken.

I Solna på Gårdsvägen 7 har vi öppnat ett helt nytt Företagscenter med en helt ny, för BMW, VR-teknik som ska ta upplevelsen av att välja bil till nästa nivå. Läs mer om det här.

MINI finns kvar i Solna (Gårdsvägen 9) oktober ut och 2 november öppnar vi en helt ny MINI Flagship Store på Ryttarvägen 4A i Danderyd. Läs mer om det och alla våra tre nya anläggningar här.

Se info om alla våra anläggningar, öppettider och kontaktuppgifter här.

VÅRA ÖPPNINGSERBJUDANDEN.
Finansiera din nya bil med billån där vi nu erbjuder kampanjränta 1,95%*på alla nya och begagnade bilar. Vid beställning av ny BMW privatleasingbil i oktober får du 10.000 kr i rabatt och vid köp av vinterhjul bjuder vi på däckhotell första säsongen. (Värde 1.995 kr)

Kistas Goodiebag 100% BMW för 100 kr (Ord.pris 523 kr)
Passa på att fylla på! Just nu ett riktigt bra öppningspris på vår egna goodiebag som innehåller:

1 st Termosmugg (artnr. 80 56 2 211 967)
1 l Spolarvätska (artnr. 83 12 5 A1A 166)
1 l Motorolja (artnr. OW30)

BMW LIFESTYLE COLLECTION
Livet bjuder på många glada stunder och med BMW Lifestyle-produkter kan du vara säker på att få ut det bästa av varje situation. Under våra öppningsveckor får du 20%** rabatt på BMW Lifestyle och tillbehör.

 

Alltid med BMW Fri Service i 3 år/4.000 mil. Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månader löptid och en avtalad körsträcka om 3.000 mil. Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. *Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 1,95%, 20% kontantinsats, 50% restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta 2,30%. Finansiering via BMW Financial Services Scandinavia AB. **20% rabatt gäller ej vid köp av vinterhjul. Med reservation för mellanförsäljning och eventuella tryckfel. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Erbjudandena gäller t.o.m 31 oktober 2020 hos Bavaria i Kista.