BMW 3-serie Sedan laddhybrid


Pris från: 563 600 kr

BMW Billån från: 6 993 kr / månad 

Förmånsvärde från:  3 430 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Upp till 60 km elektrisk räckvidd

BMW 3-serie Sedan har från första produktionsstart år 1975 varit en bärande pelare för BMW. Nu välkomnar vi den sjunde generationens 3-serie och den kommer inte att göra dig besviken. Den låga sitsen ger dig en sportig känsla i körningen samtidigt som du sitter bekvämt i varje säte både på korta och långa turer. Från design till produktionen är allt noga uträknat för att ge dig den bästa tänkbara körupplevelsen och komfort. Nya BMW 330e är mer än en plug-in hybrid: bilen är ett bevis på att framtidens teknik kan kombineras med genuin körglädje. Den har en elektrisk räckvidd på upp till 60 kilometer, vilket är en ökning med hela 50 procent mot tidigare version. Bilen accelererar från 0 till 100 km/h på 6 sekunder blankt och har en bränsleförbrukning på 1,7 liter/100 km vid blandad körning. Den nya modellen är dessutom fullproppad med ny, innovativ teknik. Bland annat får den automatisk uppdatering av bilens programvara, trådlöst från "molnet". De digitala tjänsterna har fått fler funktioner. Vad sägs om att du nu kan låsa upp och starta bilen med din smartphone? Du kan även prata med din BMW via röststyrning där bilen hjälper dig i din vardag. 

Höjdpunkter 

 • BMW 3-serie Sedan Laddhybrid har upp till 60 km elektrisk räckvidd
 • Senaste generationens BMW iDrive och många innovativa funktioner som är allt annat än standard i kompaktklassen
 • BMW Curved Display och BMW Intelligent Personal Assistant är standard och sörjer för en intuitiv och helt ny användarupplevelse
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • UPP TILL 60 KM ELEKTRISK RÄCKVIDD

  Tack vare den senaste BMW eDrive-tekniken av femte generationen kan du med nya BMW 330e Sedan köra på el i upp till 60 km. Med BMW Charging får du med bilen även anpassade lösningar för laddning i form av standardkabel för hushållsuttag, AC-kabel för publika laddningsstationer samt ett BMW Charging Card som ger förmånliga villkor vid publika laddstationer.

  BMW CURVED DISPLAY

  Nya versionen av 3-serien är, precis som i de nya elektriska modellerna BMW i4 och BMW iX, utrustad med BMW Curved Display. Lösningen förenar en 12,3 tums bred kombiinstrumentdisplay med en 14,9 tums bred Control Display och bildar på så sätt en stor böjd skärm som i ett stycke är vänd mot föraren. Nya BMW 3-serie är också utrustad med BMW Operating System 8, en helt ny generation av infotainment- och operativsystemet samt de senaste innovationerna inom autonom körning och parkeringsassistans.

  UPPDATERAD DESIGN

  BMW:s 3-serie lanserades 1975 och är sedan dess en av bilhistoriens mest populära modeller. Genom årens lopp har 3-serien modifierats varsamt för att dess klassiska, sportiga karaktär inte ska gå förlorad. Nya BMW 3-serie har framtill bland annat dagljuslamporna (DRL) fått ny look, spoilern har ändrat form och fått ett större luftintag och ribborna i njurarna har nu en mittskåra så att det ser dubbla ut. Baktill har reflexglasen numera en stående position och placerats långt ut i hörnen på stötfångaren samtidigt som avgasrören blivit ännu mer kraftfulla.

  Priser BMW 3-serie Sedan laddhybrid

  Priser för olika motoralternativ 

  BMW 330e xDrive Sedan

  Motoreffekt: 135 kW (185kW)

  Förbrukning: 7,1 l / 100 km

  Koldioxidvärde: 153 g / km


  Pris från:

  583 600 kr

  Billån från:

  6 993 kr / MÅNAD

  Förmånsvärde från:

  3 430 KR / MÅNAD
  (vid 50% marginalskatt)