BMW 4-serie Cabriolet


Pris från: 861 000 kr

BMW Billån från: 6 979 kr / månad 

Förmånsvärde från:  6 562 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Höjdpunkter 

 • Uppdaterad design både exteriört och interiört
 • Senaste generationens BMW iDrive och många innovativa funktioner 
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • konfigurera och skapa din BMW

  Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

  SUFFLETT MED TRE LAGER TYG

  Den nya suffletten består av tre lager tyg vilket gör att den uppfälld stänger ute värme, kyla och ljud precis lika bra som en hardtop. Taket drivs av en elektrisk motor som gör det möjligt att med ett enda knapptryck fälla upp eller ned suffletten inom 18 sekunder. Manövern går dessutom att utföra i hastigheter upp till 50 km/tim. Den nya tygsuffletten gör även att bagagekapaciteten har ökat från 300 till 385 liter när taket är nedfällt.

  INTERIÖR SOM SÄTTER FÖRAREN I CENTRUM

  Invändigt känner alla som har lärt sig uppskatta BMW:s premiumkänsla igen sig. Interiören är i stort densamma som i nya 3-serien och 5-serien. Kupén är dock placerad längre bak, vilket ger ett mer generöst benutrymme. Mittkonsolen är vinklad för att ge föraren en känsla av att sitta i centrum. Sportstolar är standard och bullernivån minskar tack vare en vindruta med akustikglas.