BMW M8 Competition Cabriolet

Boka provkörning

BMW M8 Competition Cabriolet


Pris från: 1 775 000 kr

BMW Billån från: 24 338 kr / månad 

BMW Billån från: 14 123 kr / månad Maximal kördynamik och exklusivitet

Den imponerande kraftfulla BMW M8 Cabriolet tar fascinationen över att köra nedcabbat till en ny nivå och sätter en ny standard inom lyxig körglädje. Den imponerar med avantgardistisk design, hög elegans och en fantastisk balans mellan komfort, kördynamik och effektiv prestanda. Kompromisslös prestanda och en kupé med en mycket exklusiv känsla gör den till en kraftfull sportbil som erbjuder ojämförlig öppen körglädje. BMW M8 Competition Cabriolet med M xDrive erbjuder med sin höga prestanda en ännu bättre balans mellan bekväm vardagsfunktionalitet och prestanda inspirerad av motorsportvärlden, enastående designdetaljer och en lyxig interiör. BMW M8 Cabriolet finns enbart som Competition-modell i Sverige.

 

Höjdpunkter BMW M8 Competition Cabriolet  

•  BMW M8 Competition Cabriolet ger en acceleration på 0 till 100 km/h på bara 3,2 sekunder
•  High Performance M TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor med 625 hk  
•  Snabb 8-stegad M Steptronic-sportväxellåda med Drivelogic
•  Överlägsen kördynamik med exklusiva BMW M chassikomponenter och viktoptimering
•  Exklusiva designelement såväl i interiör som exteriör
 

625 HK I BMW M8 COMPETITION

I BMW M8 Competition Cabriolet sitter en BMW M TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor med hela 625 hästkrafter. Den ger ett vridmoment på 750 Nm och accelererar 0-100 km/h på endast 3,2 sekunder. V8-drivlinan är även konstruerad för extrema belastningar vid körning på racingbanor.

AKTIV INTEGRALSTYRNING

Den aktiva integralstyrningen kombinerar en styrvinkelberoende utväxling på framaxeln med bakhjul som hjälper till att styra. I låga hastigheter ökar smidigheten och styrningen förenklas tack vare att bakhjulen och framhjulen styr i motsatt riktning. I farter från 60 km/h till 80 km/h styr bakhjulen åt samma håll som framhjulen, för ännu bättre stabilitet och komfort.

M MODE

Med M Mode-knappen i mittkonsolen kan du anpassa och konfigurera förarassistanssystemen. ROAD-läget ger dig tillgång till samtliga funktioner hos den elektroniska assistenten. I SPORT-läget varnar den men utan att gripa in. Beroende på vilket körläge du väljer visas även den körinformation som är prioriterad i det aktuella läget på kombiinstrumentet framför dig.

Pris BMW M8 Competition Cabriolet

BMW M8 Competition Cabriolet

Motoreffekt: 460 kW (625 hk)

Acceleration: 0 - 100 km / h på 3,3 sekunder

Förbrukning: 11,5 l / 100 km

Koldioxidvärde: 262 g / km


Pris från

1 995 300 KR

Billån från

24 338 KR / MÅNAD

14 123 KR / MÅNAD
(Vid 50% marginalskatt)