BYD ATTO 3


Pris från: 532 900 kr

Privatleasingkampanj från: 4 195 kr/mån*

Företagserbjudande: 532 900 kr 3 395 kr/mån** exkl. moms Kör elektriskt med BYD ATTO 3

BYD ATTO 3 erbjuder en rad av imponerande funktioner och designelement som förbättrar både sikt, säkerhet och komfort för föraren och passagerarna. 

En av de framstående egenskaperna är dess unika strålkastare. Dessa strålkastare är utformade för att samspela med bakljusen och har en bredare ljusstråle, vilket markant förbättrar sikten och körupplevelsen under nattkörning. Designmässigt har denna SUV:en en sportig och aerodynamisk utformning. Den uttrycksfulla uppåt-lutande mittlinjen och de dynamiska lättmetallfälgarna bidrar till bilens imponerande utseende, som passar din livsstil perfekt.

Bilmodellen erbjuder också generöst passagerarutrymme i baksätet, tack vare designen på golvet i den bakre delen av bilen. Detta skapar ett överraskande stort utrymme och ger en avkopplande och glädjefylld plats för familj och vänner att njuta av resan tillsammans.

Privatleasingkampanj

Just nu har vi ett kampanjerbjudande på BYD ATTO 3 för 4 195 kr/mån i 36 månader, 1 000 mil/år. Inkl. serviceavtal. Gäller begränsat antal bilar.

Höjdpunkter

 • Den lekfulla interiören och användarvänliga funktionerna ger en unik stil och en engagerad körupplevelse.   
 • Avancerade körassistansfunktioner som döda vinkeln-detektion, frihållningsassistans och intelligent farthållare som ökar säkerheten.
 • Bilen har en elektrisk drivlina och kan laddas snabbt med högkapacitetsladdare.
 • Har en sportig och aerodynamisk design med uttrycksfulla detaljer och dynamiska lättmetallfälgar. 
 • KOMFORT I VARJE RESA

  De ergonomiskt integrerade sportstolarna är gjorda av hållbart veganskt läder. De uppvärmda framsätena är elektriskt justerbara, vilket skapar en bekvämare körupplevelse.

  SÄKERHET

  BYD ATTO 3 har utmärkt säkerhet, vilket bevisats i säkerhetstester som genomförts av det oberoende European New Car Assessment Program (Euro NCAP). BYD ATTO 3 uppnådde stolt det ultimata övergripande säkerhetsbetyget på 5 stjärnor.

  STÄM DIN GITARR

  De unika strängarna i kombination med högtalaren efterliknar en gitarrliknande design på dörrpanelen. Slappna av och klinka på din lekfulla "gitarr" för att skapa din egen melodi. De flexibla snören kan även expandera för att hålla flaskor med mera.

  Priser BYD ATTO 3

  BYD ATTO 3 Comfort

  Motoreffekt: 150 kW

  1-fas laddning

  Elektrisk räckvidd: Upp till 420 km 

  Bagagerumsvolym: 440 liter

  Energiförbrukning: 15,6 kWh / 100 km

  Batterikapacitet: 60.48 kWh

  Utrustning i urval:

  18” tums fälgar
  Panoramatak
  Sätesvärme fram
  Elektrisk inställbara stolar fram med stolsvärme
  Instrumentkluster: digital, 5 tum
  Apple Carplay, Android Auto
  Keyless start- och låssystem
  360-graders kamera
  Adaptiv farthållare
  Filhållningsassistent
  Dödavinkelvarnare
  Främre och bakre kollisionsvarnare
  Sätesklädsel: veganskt läder

  Pris från:

  532 900 KR

  Privatleasing från:

  *Gäller BYD ATTO 3 Design modellår 22 privatleasing 18 eller 36 månader, 1 000 mil/år. Inkl serviceavtal. Gäller begränsat antal bilar så långt lagret räcket. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för slutförsäljning.

  **Erbjudandet gäller finansiell leasing BYD ATTO 3, 36 månader, 4 500 mil, räknat med 20% första förhöjd avgift och 55% restvärde. Gäller begränsat antal bilar som ordertecknas senast 31 december 2023. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.
  BYD ATTO 3: Maximal uppnådd räckvidd enligt WLTP (blandad körning) 420 km. Energiförbrukning blandad körning 15,6 kWh/100 km. CO2-utsläpp 0 gram/km.