Om Bavaria

Bavaria är inte en traditionell bilåterförsäljare, men en aktiv aktör som har sedan 1996 jobbat för att skapa det bästa återförsäljaralternativet för kräsna, bilintresserade kunder som vill uppleva både körglädje och ägarglädje.  

Idag är vi en av Nordens största BMW och MINI-återförsäljare. Vi har anläggningar i Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristianstad, Arendal, Bryne och Lillestrøm.

Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag av I.A. Hedin Bil AB. Tillsammans med Hedin Performance Cars (Porsche) och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW). År 2017 omsatte vi över sex miljarder SEK och sålde 21 500 bilar. Hedin Automotive sysselsätter idag fler än 750 st anställda i Sverige och Norge.

Om Anders Hedin Invest AB

Anders Hedin Invest är en svensk familjekoncern som etablerades år 1985 av pappa Ingemar och sonen Anders Hedin. Koncernen som idag är en av Europas största bilkoncern driver 100 anläggningar och 31 olika varumärken i Sverige, Norge och Belgien.   

Hedin Automotiv ingår i Anders Hedin Invest-koncernen tillsammans med Hedin Bil AB, Klintberg & Way-koncernen, Mabi Hyrbilar, Car to Go Sweden, Hedin IT och I.A Hedin Fastighetskoncernen Tuve Bygg AB. Anders Hedin Invest är också delägare i Lasingoo Sverige AB.

Koncernens totala omsättning förväntas nå 24,5 miljarder SEK år 2018, och kommer att sysselsätta fler än 3 200 medarbetare. 

Senaste pressmeddelanden

Presskontakt: Peter Sjöström, Marknadschef Bavaria Sverige Bil AB.
Tel: 08-735 39 19, peter.sjostrom@bavariabil.se