Om Bavaria

Bavaria är inte en traditionell bilåterförsäljare, men en aktiv aktör som har sedan 1996 jobbat för att skapa det bästa återförsäljaralternativet för kräsna, bilintresserade kunder som vill uppleva både körglädje och ägarglädje.  

Idag är vi en av Nordens största BMW och MINI-återförsäljare. Vi har anläggningar i Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristianstad, Arendal, Bryne och Lillestrøm.

Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group. Tillsammans med Hedin Performance Cars (Porsche) och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW). År 2020 omsatte vi närmare tio miljarder SEK och sålde närmare 20 100 bilar. Hedin Automotive sysselsätter idag fler än 1 050 st medarbetare i Sverige och Norge.

Om Hedin Mobility Group

Hedin Mobility Group är en svensk familjekoncern som etablerades år 1985 av pappa Ingemar och sonen Anders Hedin. Koncernen som idag är en av Europas största driver över 100 anläggningar och säljer 31 olika varumärken i Sverige, Norge, Belgien och Schweiz.   

Hedin Automotive ingår i Hedin Mobility Group tillsammans med bl.a. Hedin Bil AB, Klintberg & Way-koncernen, Mabi Hyrbilar, Car to Go Sweden, Hedin IT och fastighetskoncernen Tuve Bygg AB. .

Senaste pressmeddelanden

Hedin Performance Cars expanderar i...

Hedin Performance Cars är en betydande aktör för Porsche i Norge och Sverige. Nu ha...

Läs mer
Hedin Performance Cars utsågs 2022 ti...

I oktober certifierades Porsche-återförsäljaren Hedin Performance Cars av Great Pla...

Läs mer
Hedin Mobility Group utses till...

Hedin Mobility Group är stolta över att få tillkännage undertecknandet av en...

Läs mer

Presskontakt: Peter Sjöström, Marknadschef Bavaria Sverige Bil AB.
Tel: 08-735 39 19, peter.sjostrom@bavariabil.se