Bavaria byter namn till Hedin Automotive

Vi har spännande nyheter att dela med oss av! I slutet av året kommer Bavaria att byta namn till Hedin Automotive.

Vi på Bavaria har sedan 1996 arbetat för att skapa det bästa återförsäljaralternativet för medvetna och bilintresserade kunder som vill uppleva både körglädje och ägarglädje – det kommer vi att fortsätta med!

Varför byter vi namn?

Vårt moderbolag Hedin Mobility Group är en av Europas största återförsäljare av fordon. Koncernens återförsäljarnätverk sträcker sig över 12 länder, omfattar mer än 330 anläggningar och representerar fler än 40 fordonsvarumärken. Fram tills nu har varje land arbetat under lokala varumärken, men under 2024 samlas all verksamhet under det gemensamma varumärket Hedin Automotive.

Detta innebär att vi stärker vår position på marknaden och förenklar vår kommunikation, vilket gör det lättare för er kunder att känna igen oss och ta del av vårt breda erbjudande.

Vad innebär detta för dig som kund?

Det viktigaste att veta är att detta namnbyte inte kommer att påverka dig som kund. Alla våra tjänster, produkter och det engagemang vi har för att ge dig den bästa bilupplevelsen kommer att förbli detsamma. Du kommer att möta samma dedikerade medarbetare, besöka samma anläggningar och ha tillgång till samma höga service som du är van vid.

Vår framtid tillsammans

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans under vårt nya namn, Hedin Automotive. Med detta steg vill vi skapa ännu bättre förutsättningar för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar. Vi är övertygade om att denna förändring kommer att gynna både dig och oss i längden.

Tack för ditt förtroende idag och i framtiden. Om du har några frågor eller funderingar kring namnbytet, tveka inte att kontakta oss via formuläret eller komma in till din närmaste anläggning. Vi ser fram emot att fortsätta vara din pålitliga partner inom bilvärlden.

Vanliga frågor och svar om namnbytet

Den enda förändringen är vårt namn. Vårt breda sortiment, våra anläggningar och de varumärken vi representerar är fortsatt desamma. Vi har alltid strävat efter att utifrån dig som kund leverera ett fantastiskt bilägande och erbjuda förstklassig service – på exakt samma sätt kommer vi fortsätta under vårt nya namn.
För dig som redan är kund vill vi lugna dig direkt: Namnbytet kommer inte att påverka dina nuvarande avtal eller relationer med oss. Dina befintliga avtal förblir giltiga och vi kommer att fortsätta leverera de tjänster och produkter som är överenskomna sedan tidigare.
Våra anläggningar runt om i landet kommer fortsätta att ha öppet precis som vanligt. Adresser, öppettider och telefonnummer är kvar precis som tidigare. Och även om vi efter den 1a oktober kommer skicka mail från förnamn.efternamn@hedinautomotive.se så kan du fortfarande en tid skicka mail till våra gamla mailadresser och nå oss även den vägen.
Att byta varumärke och logotyp är ett stort arbete för oss. Logotyper finns på en mängd olika platser, från skyltar på våra byggnader till olika dokument och våra visitkort. Det är helt enkelt inte möjligt att byta allt vid ett tillfälle, och därför kommer du under en tid kunna se både vårt gamla och nya namn i vår verksamhet.

Om du har fler frågor eller funderingar under denna övergångsperiod så finns vi här för att hjälpa till. Vi kommer att fortsätta kommunicera med dig löpande för att se till att du har all nödvändig information och att eventuella frågor eller bekymmer du kan ha tas om hand på bästa möjliga sätt.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor – vi finns här för dig precis som vanligt.

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Gå till våra anläggningar