tjänstebil

Välkommen till Bavaria och vår företagsförsäljning. Vi är återförsäljare av BMW och MINI – två varumärken som står för körglädje, komfort och miljötänk.

Bavaria ska vara överraskande annorlunda och märkbart bättre, och vi strävar efter att skapa unika upplevelser för våra kunder. Vårt löfte är "Vi ordnar allt - alltid".

Bavarias Företagsförsäljning

Alla bra idéer bygger på att man kan se ett problem från flera sidor. Man måste använda båda sina hjärnhalvor, ungefär som en hybrid använder två kraftkällor. BMW har alltid arbetat på det här sättet. Våra bilar har alltid varit en sorts hybrider – en kombination av ingenjörskonst och körglädje.

Vi vet allt om de drivkrafter som ligger bakom ett framgångsrikt företag och BMW Business avspeglar den kunskapen. Inom ramen för detta vill vi skapa de bästa förutsättningarna för att du och ditt företag ska inspireras till att tänka annorlunda och lyckas. Utöver att utveckla ambitiösa bilar skräddarsyr vi flera bra lösningar för era företags- och tjänstebilar. Genom att tänka som hybrider.

Teckna ramavtal med oss

Som ett led i den visionen får ni som ramavtalskund ta del av våra gemensamma aktiviteter och event. Och ni kan vid önskemål få er egen bilportal, se vår demosida.

Utöver avtalsansvarig så har ni som ramavtalskund även dedikerade säljare som är uppdaterade på vårt gemensamma avtal och vad som gäller i just er bilpolicy.

Kontakta oss

Ni kan leasa era tjänstebilar genom vår företagsleasing – en smidig lösning för både företaget och för era medarbetare.

Har ni några frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta oss!

ta kontakt